Jenis far blev myrdet - bryder sammen da hun ser, hvem der skal følge hende op ad kirkegulvet

Foto: Privat

Jenis far blev myrdet tilbage i 2006, og hun havde derfor aldrig tænkt, at han kunne følge hende ned ad kirkegulvet. Det lykkedes alligevel på en måde.

Det havde altid været Jeni Stepiens drøm at få sin far til at følge hende ned ad kirkegulvet til sit bryllup. Det skriver CBS Pittsburgh.

Desværre blev denne drøm knust for 10 år siden, da hendes far, Michael Stepien blev myrdet i 2006.

Læs også

DMI melder ud: Her kan vi få vinterens første sne

Nu står Jeni Stepien overfor sit drømmebryllup, og til hendes store glæde vil hendes far alligevel være med hende, når hun går ned ad kirkegulvet. I hvert fald en del af ham.

For efter mordet på Michael Stepien, blev hans organer nemlig doneret til folk i nød – inklusiv farens hjerte – der i dag banker i kroppen på Arthur Thomas.

Privatfoto

Familien har de sidste 10 år haft løbende kontakt med Arthur Thomas, og især Jeni har knyttet et bånd til Thomas – en mand som hun dog aldrig har mødt i levende live. Indtil nu.

For i forbindelse med Jeni Stepiens bryllup, skrev den kommende brud til Arthur Thomas og spurgte, om han ville følge hende ned ad kirkegulvet? På den måde følte Jeni Stepien, at hendes var stadig var med hende, og at hans hjerte fortsat bankede på hendes bryllupsdag.

Privatfoto

Rørt over forespørgslen takkede Arthur Thomas ydmygt ja til Jeni Stepiens store glæde.

"Vi har talt sammen, skrevet breve, ringet til hinanden og sendt blomster og gaver for de sidste 10 år og nu sker det endelig," forklarede en begejstret Jeni Stepiens, da Thomas havde takket ja til at agere hendes reservefar for en dag.

Efterfølgende fløj Arthur Thomas og hans kone fra New York til Pittsburgh, hvor brylluppet skulle holdes. Alle mødtes i Skt. Anselm Kirken, hvor ceremonien skulle finde sted, og her mødtes de to familier for første gang.

"Jeg er så spændt. Hele familien er her nu. Det er virkelig som om, alle er her," forklarede Jeni og hentydede til sin far.

"Det er ligesom at have min far hos mig – næsten bedre fordi vi får lov at dele denne historie, så andre folk kan se, at organdonation har stor betydning," fortæller Jeni Stepiens.

Også brudens søster, Michelle Stepiens var rørt over Thomas' fremmøde.

Privatfoto

"Bare det at give ham et knus føltes som om, at jeg var tæt på min far igen, hvilket er perfekt til denne dag. Det var, hvad jeg havde brug for," fortæller Michelle Stepiens.

Sidst men ikke mindst var Arthur Thomas også var rørt over at møde familien til den mand, der for 10 år siden reddede hans liv. Og så fik han for første gang i sit liv lov til at følge én ned ad kirkegulvet.

Læs også

Kvinde bad nettet om hjælp til at fjerne mand i baggrunden fra forlovelsesfoto - det fortrød hun hurtigt

 

 

Dagens Gossip