Kvinde blev dyttet af i McDonald’s-kø: Så fik hun en god ide

Foto: Shutterstock.

Fastfood - det er mad, der skal gå stærkt. Derfor er det også irriterende, hvis man ender i en kø i McDrive.

En kvinde valgte for nyligt at dele sin McDonald’s-historie på de sociale medier. Den anonyme kvinde, der bor i Canberra, Australien, skriver, at hun netop var i gang med at bestille sin mad i McDrive, da bilen bagved begyndte at dytte.

Læs også

Jennifer har brugt 4,3 millioner på skønhedsoperationer: Nu advarer hun andre

Den opførsel var kvinden absolut ikke fan af, og derfor udtænkte hun hurtigt en plan for at give chaufføren i bilen bagved en lærestreg. 

“Jeg sad i en lang McDrive-kø i morges, da den unge dame bag mig dyttede, fordi hun syntes, jeg var for lang tid om at bestille min mad,” skriver hun og fortsætter:

"Jeg tænkte ved mig selv, 'vær det gode eksempel'. Så da jeg betalte for min mad ved det første vindue, betalte jeg for begge vores ordrer.”

"Drengen ved skranken må have fortalt hende, hvad jeg havde gjort, for hun lænede sig ud af vinduet, vinkede og sagde ‘tak’, åbenlyst flov over, at jeg havde kvitteret med venlighed overfor hendes uhøflighed.”

Foto: Shutterstock.

Men her slutter historien ikke. For kvindens plan indeholdte også en afslutning, der skulle give den dyttende chauffør en lærestreg.  

“Da jeg kom til det andet vindue, viste jeg begge kvitteringer og tog også hendes mad. Nu er hun nødt til at køre tilbage til køen igen og starte forfra."

Ikke hendes egen historie

En god historie kan nogen gange være fristende at tage patent på. Det viste sig også at være tilfældet med denne McDonald’s-fortælling, skriver The Mirror. 

Modelfoto: Shutterstock.com

Efter historien gik viralt, indrømmede kvinden, at det faktisk var en gammel historie, hun var faldet over, og hun havde delt den igen i håb om at opmuntre folk.

Episoden skule angiveligt have fundet sted for et par år siden - ikke for hende, men for en af hendes venner, der bor i Irland.

Hun uddyber, at hun blot håbede på, at få “folk til at grine og glemme noget af alt det had og vold, der spredes på internettet.”

Læs også

Butik nægter at skrive Donnas besked på kage: “De har ingen sans for humor”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip