Klimaaktivister udtaler: Det kan redde Jorden at have seksuel omgang med den

Foto: Shutterstock

Når det kommer til at redde Jorden fra menneskets forurening er der mange bud, som tæller alt fra at minimere udledningen af drivhusgasser til at leve vegansk.

Listen af løsningsforslag på klimakrisen er lang, men inden for de sidste par år har et nyt forslag fået mere og mere opbakning, og det må siges at være lidt kontroversielt. 

En ny form for klimaktivist har nemlig set dagens lys, og det canadiske medie Vice kunne i 2016 således berette, at 'økoseksualitet' var ved at vinde frem.

Læs også

TV2-vært i voldsomt styrt

At være økoseksuel kan variere meget i graderne og tæller alt lige fra folk, der blot bader nøgne eller går en tur igennem skoven uden tøj på til folk, som bogstavelig talt har sex med Jorden. 

Forfatterne bag de økoseksuelles manifest, Annie Sprinkle og Elizabeth Stephens, vurderede i 2016, at der var omkring 100.000 økoseksuelle i verden, og at det tal var stærkt stigende. Det skriver Unilad

Ifølge Vice har Jennifer Reed, som har en PhD i sociologi ved University of Nevada og er ved at skrive en afhandling om økoseksualitet, givet Sprinkle og Stephens ret og udtalt, at antallet af økoseksuelle er og har været stærkt stigende fra 2014 til 2016. 

Samtidig viser data om søgninger på Google, at økoseksualitet var et populært søgeord på den verdensomspændede søgemaskine i 2016, og man kan derfor godt sige, at 2016 var det år, hvor økoseksualisme virkelig blev udbredt. 

Hvis man synes, at det lyder spændende, så har Sprinkle og Stephens offentliggjort en liste over 25 måder, hvorpå du kan elske med Jorden. 

Listen indeholder uskyldige kærlighedserklæringer som at sige "Jeg elsker dig, jeg kan ikke leve uden dig" til Jorden eller blot at "bruge tid med hende", hvilket de fleste af os formentlig har gjort hele livet.... fordi vi bor på Jorden.

Der står dog også lidt mere kontroversielle forslag som at "smage på hende," kramme [...] hendes træer" og at "snakke beskidt til hendes planter."

I den ekstreme ende er der også forslag som "Kys og slik hende," eller "plant dine frø i hende," som nok kan forståes på mere end én måde.

Læs også

5-årig kørt ihjel af mand på ski

 

 

 

Dagens Gossip