5-årig kørt ihjel af mand på ski

Foto: Shutterstock

En tragisk hændelse er opstået i de franske alper.

En fem-årig britisk pige er blevet dræbt i en tragisk ulykke på en skibakke i de franske alper. Det skriver Daily Mail.

Den unge pige, som lokalt er navngivet som Ophélie, deltog i en lektion på pisten, da en skiløber løb ind i hende med høj fart søndag morgen.

Læs også

Nu kan du leje en 500 år gammel bar, og fadøl er inkluderet

På tragisk vis døde hun, efter hun blev transporteret til hospitalet med helikopter skistedet.

I aftes var en 40-årig lokal mand i politiets varetægt, og der blev indledt en efterforskning for manddrab.

Den forfærdelige ulykke skete i går omkring klokken 11 ved skisportsstedet Flaine i Haute-Savoie-regionen i de franske alper, 80 kilometer fra den schweiziske by Genève.

Ophélie boede i Genève med sin tidligere britiske familie, som har et sommerhus i Les Carroz.

Hun deltog i en gruppeskilektion drevet af den nationale skiskole, Ecole du Ski Français (ESF), sammen med fire andre børn.

Børnene var samlet bag instruktøren nær kanten af ​​pisten.  Hverken barnet eller den anholdte 40-årige mand er endnu blevet navngivet efter tragedien i feriebyen Flaine.

Men Karline Bouisset, den offentlige anklager i det nærliggende Bonneville, bekræftede, at manden, en frivillig brandmand, havde stået på ski i høj fart på en blå 'let bakke'.

Han står over for en sigtelse for manddrab baseret på en 'bevidst overtrædelse af sikkerhedsforpligtelser' - en forbrydelse, der kan føre op til fem års fængsel og en bøde svarende til 62.000 £   

Karline Bouisset sagde:

“Barnet var i en enkelt fil bag gruppen og var ved at lave et højresving, da hun blev meget voldsomt ramt af skiløberen, der ankom med høj hastighed, og som forgæves forsøgte at undgå hende.”

Jean-Paul Constant, borgmesteren i nærliggende Arâches, sagde: 

“Vi leder aktivt efter en psykolog, der taler engelsk for familien, som er vendt tilbage til Genève. De lider af ekstremt chok, ligesom mange andre er involveret i denne tragedie.”

Læs også

Skat melder ud: Denne dag kan du se din årsopgørelse

 

Dagens Gossip