Laver sin egen version af McFlurry: “Det er så godt”

Foto: TikTok

Den hjemmelavet version er en kæmpe succes, slår en McDonald’s-fan fast.

McFlurry med Daim, McFlurry med Smarties, McFlurry med Oreos.

Læs også

Risiko for opkast og diarré: Husk dette før du spiser vandmelon

Der er flere forskellige varianter af den populære is-dessert, hvis du besøger en McDonald’s i Danmark. Hvis du tager et smut til USA, så kan du finde desserten i andre udgaver.

Den verdensberømte kiks Lotus Biscoff er eksempelvis at finde i en McFlurry-variant i en række lande, men ikke i Australien.  

Det har fået flere australske fastfood-fans til at lave en hjemmelavet version, skriver News. 

Den verdensberømte kiks Lotus Biscoff er eksempelvis at finde i en McFlurry-variant i en række lande, men ikke i Australien. Foto: Shutterstock.

Madbloggeren Adrian Wid var den første til at prøve det af.  Han købte en pakke Biscoff-kiks og tog kiksene med til sine lokale McDonald’s. I en video på TikTok viser han, hvordan de knuste kiks blandes i isen.

“Hvorfor findes dette ikke i Australien? Det er så lækkert," lyder dommen fra Adrian."Jeg kalder dem 'McFlotus', det er så godt," slår han fast.

En anden TikTok-bruger Brittany Khoury gav det også en chance, men valgte at tilføje Biscoff-kiksene i en smørbar udgave.

"Det ikke særlig lækkert ud, men jeg lover, det smager som himlen," skriver hun til videoen.

@britt.khoury

it looked so bad but I promise tasted like heaven #fyp #biscoff

♬ Poison - Bell Biv DeVoe
 

Der er rigtig mange TikTok-brugere, der er vilde med de hjemmelavede versioner. 

"Jeg har så meget lyst til sådan en lige nu," skriver en person.

"Jeg elsker Lotus-kiks, så jeg bliver nødt til at prøve det," kommenterer en anden.

Andre anbefalede at tilføje chokolade eller karamelsovs til kiksene. 

Det ser ud til, at australske McFlurry-fans må fortsætte med selv at blande kiksene og isen.

“Der er ingen planer om sådan en udgave lige nu,” udtaler en talsperson fra McDonald’s til News. Men tilføjer:

“Man skal aldrig sige aldrig.”

Læs også

Irriterende fejl: Sådan hælder du madolie op perfekt