Hustruen sover med barnet i armene - manden ved alt for godt, hvad hun prøver at skjule

Skrevet af Henrik R

24/02/2024
Foto: Privat
Han skriver rørende hyldest til sin elskede hustru, der kæmper med at få travlt arbejdsliv og børnefamilie til at gå hånd i hånd.

Mest læste i dag

Det kan være svært at få tid til børn og parforhold, når man i hverdagene skal passe et travlt arbejde med dertilhørende timer af overarbejde.

En dag satte en amerikansk mand sig til tasterne for at skrive et rørende Facebook-opslag om sin travle hustru, der arbejder som sygeplejerske på et hospital i den amerikanske delstat Alabama.

Bobby Wesson uploadede dette foto af sin hustru og deres søn i opslaget, der på få dage er blevet delt over 90.000 gange på det sociale medie:

Foto: Privat

Under billedet skriver han følgende besked:

'Her tager min kone Rayena en lur. Hun vil vågne om en times tid, og så vil hun iføre sig sin kittel og gøre sig klar til arbejde.

Hun vil samle og kontrollere de værktøjer og ting hun behøver for at kunne udføre sit arbejde – hendes hår og makeup vil blive ordnet i en fart. Hun vil klage over, at hun ser forfærdelig ud. Jeg vil være meget uenig og hente en kop kaffe til hende.

Hun vil sætte sig i sofaen med benene over kors, og hun vil forsøge at drikke kaffen, mens hun leger med vores lille barn, der vil kravle rundt hende.

Af og til vil hun kigge tomt ud i luften, når vi taler sammen; hun forbereder sig i stilhed på vagten. Hun ved ikke, at jeg ser det.

Hun vil kysse barnet, hun vil kysse mig, og hun vil forlade os for at tage sig af de mennesker, der har den værste dag i hele deres liv. Bilvrag, skudsår, eksplosioner, forbrændinger og pauser – fagfolk fattige, præster, narkomaner og prostituerede – mødre, fædre, sønner, døtre og familier – det er ligegyldigt, hvem du er, eller hvad der er sket med dig.

Hun vil tage sig af dig.

Hun vil komme hjem 14 timer senere og fjerne de sko, der har gået gennem blod, galde, tårer og ild, og hun vil efterlade dem udenfor.

Nogle gange vil hun ikke tale om det. Andre gange kan hun ikke vente med at tale om det.

Nogle gange vil hun grine indtil hun græder, og andre gange vil hun bare græde – men til trods for disse 'nogle gange', så møder hun altid til tiden ved den næste vagt.

Min kone er sygeplejerske. Min kone er en helt.'