Anmeldelse af bruser går fuldstændig viralt: Han kan ikke tro sine egne øjne

Skrevet af Kamille Isaksen

21/02/2024
Foto: Tiktok / Kane Hinge
Foto: Tiktok / Kane Hinge
Da tiktokkeren åbnede døren til badeværelset, fik han et chok, da han så størrelsen på bruseren.

Mest læste i dag

En britisk TikTok-profil har for nylig delt en video, der hurtigt gik viralt, hvor han humoristisk sammenligner størrelsen på en brusekabine i et Airbnb i England med scenen, hvor Augustus Gloop sidder fast i chokoladerøret fra "Willy Wonka & Chokoladefabrikken". 

Det skriver Good News Network

I videoen udtrykker Kane Hinge sin frustration over, at han næsten ikke kan passe ind i det snævre bruserum. "Lad mig vise jer, hvad jeg skal vaske mig i. Jeg laver ikke sjov. Det ser ikke ud til at være lavet for plus-size, vel?" siger han, inden han demonstrerer, hvor trangt bruserummet faktisk er ved at gå ind i det.

"Det er lidt af en stram omgang," bemærker han, mens han forsøger at bevæge sig i det begrænsede rum. "Hvad fanden skal jeg gøre herinde? Jeg kan ikke engang bøje mig ned uden at slå mit hoved. For ikke at nævne, se højden på det, når jeg står i det," fortsætter han, idet han også påpeger, at han er højere end brusehovedet.

Foto: Tiktok / Hingekane

Videoen har modtaget over 1,2 millioner visninger og har fået andre TikTok-brugere til at reagere med stor morskab. Kommentarer som "Det er som en af de der super vandrutsjebaner i en forlystelsespark" og sammenligninger med scener fra film som "ELF" har fyldt kommentarsporet, hvor brugere også har delt deres egne strategier for, hvordan de ville tackle en sådan brusesituation.

Mange har kaldt bruserummet for klaustrofobisk, og nogle har endda sagt, at de har haft mareridt om lignende brusere. En bruger foreslog, at det burde være muligt at efterlade videoreviews for at advare andre.

Kane Hinge, der beskriver sig selv som "den store venlige rødhårede", deler ofte sine mad- og rejseeventyr med sine mere end 625.000 følgere på TikTok.