Kvinde var grædefærdig efter frisørbesøg inden bryllup: Nu viser hun resultatet

16/09/2023 07:30

Henrik R

Livsstil
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinde var grædefærdig, da hun forlod frisøren forud for en venindes bryllup. Nu er hun gået viralt på nettet.

Mest læste i dag

Langt de fleste gør en ekstra indsats, når de skal deltage i et bryllup. Som regel går man en tur til frisøren og finder sit pæneste outfit frem.

En kvinde, der nu er gået viralt på nettet, ville dog ønske, at hun ikke havde besværet sig selv med det. Da hun forlod en frisørsalon, hvor hun var blevet klippet forud for en venindes bryllup, var hun nemlig grædefærdig.

Det skriver Mirror.

Årsagen til, at hun slet ikke var tilfreds, da hun forlod frisøren var, at hendes frisure var endt med at se helt anderledes ud, end hvad hun havde vist til frisøren som inspiration.

Og efter at have delt resultat i en video på TikTok, har mange givet udtryk for, at de er chokerede over det. Faktisk er resultatet så slemt, at flere mener, at frisøren har gjort det med vilje, mens andre har kaldt frisørens arbejde for 'kriminelt ringe'.

Kvinden, der er tale om, har selv delt videoen på TikTok under navnet @foreverfindingx. I videoen fortæller hun, at hun er lærer, og at hun gerne ville klippes forud for en venindes bryllup.

Efter at have fortalt selve historien, klipper videoen herefter over til det billede, som hun viste til frisøren. Det var endda et billede af hende selv, da hun tidligere var blevet klippet på denne måde.

Ikke nok med det, så kan man ud fra teksten hen over videoen læse, at det var den samme frisør, der klippede hende sidste gang. Derfor skulle man også tro, at det næste billede ville være stort set ens, men det er det langt fra.

På det efterfølgende billede, der er taget fra siden, kan man se, at håret er blevet kortere, og at frisuren nærmest er lavet i lag. Det gør, at hendes hår har forskellige længder, og at flere hårstrå er meget kortere end andre.

"Hvil i fred til mit hår. Måske skal jeg bare barbere det hele af," har hun skrevet som tekst til videoen.

Videoen er i skrivende stund blevet set mere end 7,7 millioner gange. Til trods for dette, var der ikke mange af dem, der kommenterede på videoen, der havde opmuntrende ord til hende.

"Dette rettede min rygrad op. Jeg var parat til at skrive en kommentar med opmuntring, men jeg har intet. Kondolerer," har en person skrevet.

Og en anden lavede sjov med, at hun lignede 'mine Barbies, da jeg gav dem klipning'.

Flere har også givet udtryk for, at de er sikker på, at frisøren var klar over, hvad hun lavede, og at det må have været bevidst.

"Har du snakket grimt om hendes bedstemor eller noget? Det ser ud til, at der var med vilje," er der blandt andet en person, der har skrevet.

"Tror hun, at hendes kæreste var hende utro med dig eller noget?! Dette var hævn," lød det fra en anden.

"Hvad skete der? Døde hun under klipningen?" skrev en tredje, mens en fjerde blot skrev: "En forbrydelse er blevet begået."

Heldigvis var den unge kvinde stadig i stand til at nyde sin venindes bryllup, hvilket hun har afsløret i en opfølgende video.

Som svar til en kommentar, har hun også afsløret, at hun stylede og krøllede sit hår til den store dag.

"Jeg græd et par gange, da jeg var klar, men til sidst måtte jeg bare leve med det," skrev hun også.