Stewardesse afslører: Derfor skal du ikke bestille en Cola Light når du flyver

Skrevet af Henrik R

2 uger siden

|

26/05/2024
Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det lyder mærkeligt, men der er en god forklaring.

Dagens topnyheder

Et stewardesse har afsløret, at Cola Light er den eneste drink, som du bør undgå at bestille på din næste rejse til udlandet.

Det er eller sås fristende. Man sidder dér i flyet, nyder skyerne fra oven og trænger til at slukke tørsten i en kold og forfriskende cola. Men det er ikke nogen god idé.

I hvert fald ikke hvis man spørger kabinepersonalet.

En stewardesse sagde, at det at tage en Cola Light på flyet forårsagede en masse problemer på grund af kabinetrykket. Det skriver Mirror.

"Læskedrikke skummer meget mere op, når de hældes ud af en dåse, og den værste synder for dette er Cola Light - jeg er bogstaveligt talt nødt til at sidde og vente på, at boblerne falder, før jeg kan fortsætte med at hælde,” sagde hun og fortsatte:

"Hvis alle tre passagerer beder om Cola Light, vil jeg ofte sætte dem i gang, tage yderligere tre drinksbestillinger, servere dem og derefter komme tilbage til colaerne.”

Hun forklarer, at der ikke kommer noget ud af dåsen - selv hvis man tilter den lidt. Man skal løfte den op og vippe den en smule. Grunden til dette er, at lufttrykket holder colaen i dåsen.

Noget andet du heller ikke skal gøre når du flyver er, at tage skoene af.

Rengøring af kabinen er ofte meget sparsom og hurtig - tit er det kun lige at tørre overflader af.

Fly gennemgår en dybere rengøring, men ikke særlig ofte. Hyppigheden varierer fra flyselskab til flyselskab, men 'dybderensninger' sker typisk en gang hver fjerde til sjette uge.

Så husk at beholde skoene på og undgå colaen.