Mand deler “sikkert råd”: Sådan finder du ud af, om din partner er den rigtige

Foto: Shutterstock.

Det virker hver gang, lover han.

En mand har valgt at dele et datingråd, der er blevet flittigt brugt i hans familie, og han kalder det “sikkert” - det virker hver gang, lover han.

Det skriver The Mirror. 

Læs også

Mor ændrer på 2 måneder gammel babys udseende: Faren er rasende

Hvis du vil finde ud af, om din partner er den rigtige for dig, så lyder det simple råd:

Tag ud at rejse sammen.

På en rejse oplever man hinanden i forskellige situationen, og det er altså en måde at finde ud af, om man passer sammen, lyder tankegangen bag rådet.

Manden uddyber, at han har fået rådet fra sin far, og nu har han valgt at dele det online,  så andre “også kan få gavn af det”.

“At rejse er en god måde at få et indblik i, hvordan det vil være at bo sammen: I deler et værelse, planlægger rejsen, lærer at forhandle og diskutere med hinanden, når I skal beslutte jer for, hvad I skal lave og se. Du vil se alle de dårlige og gode vaner, vedkommende har,” skriver manden.

Foto: Shutterstock.

"Hvordan vil I to løse problemer sammen? Hvad hvis du vil bo på et feriehotel, men partneren vil bo på et motel? Hvor forberedt er vedkommende, når I udforsker det ukendte sammen? Det er alle gode kvaliteter, en livspartner skal have," lyder det fra (den selvudnævnte) datingekspert.

Online er der mange, der bakker op om tippet.

"Der er et ordsprog i vores kultur: Hvis du virkelig vil lære en person at kende, skal du enten leve med dem eller rejse med dem,” skriver en.

"Jeg synes, det er rigtigt - at bruge tid på et ukendt sted og se, hvordan de håndterer ting, er vigtigt. Derudover bygger man også noget op sammen,” skriver en anden.

Læs også

Bonusmor nægtede: Så blev hun kaldt ‘den onde stedmor’

 

 

 

Dagens Gossip