Bonusmor nægtede: Så blev hun kaldt ‘den onde stedmor’

Foto: Shutterstock.

En kvinde mødte massiv modvind, da hun fortalte, at hun ikke ville have, at hendes kærestes fire-årige datter fik sit eget værelse i huset, parret havde købt sammen.

En kvinde blev stemplet som ‘den onde stedmor', da hun fortalte, at hun ikke ville have, at hendes kærestes fire-årige datter fik sit eget værelse i huset, parret havde købt sammen.

Læs også

Mette var desperat: Kom havregryn i badevandet

Det skriver The Mirror.

På mediet Reddit valgte den 24-årige kvinde valgt at dele sin historie, da hun var i tvivl om, det var hende, der burde ændre sin holdning.

Sammen med sin kæreste købte hun for nylig et hus med tre værelser, som ligger 30 minutters kørsel væk fra kærestens ekskæreste og datter.

"Jeg elsker Kate af hele mit hjerte, og hun kommer til at besøge os i kortere tid og til overnatninger, oftere om sommeren," forklarede kvinden om forholdet til den lille pige.

Det nye hjem ville bestå af tre værelser: Parrets soveværelse, et værelse til kontor og det tredje er et 'gæste' -soveværelse, skrev kvinden.

“Kate var virkelig nervøs for, at vi flyttede så langt væk, og min kæreste har forsikret hende om, at hun stadig vil komme på besøg hele tiden - og hun vil have sit eget soveværelse, der venter på hende,” forklarede kvinden, der ikke var vild med den løsning.

"Mit problem med dette er, at jeg ikke vil have, at Kate har det eneste ekstra soveværelse som sit personlige soveværelse. Jeg vil hellere have, at det bliver betragtet som et gæste-soveværelse.”

Foto: Shutterstock.

Hun understregede, at Kate var hjertelig velkommen til at være i værelset, når hun kom på besøg, men hun vil ikke have, at rummet var fyldt med hendes tøj og legetøj, så ingen andre følte sig velkomne.

“Jeg synes ikke, det er rimeligt, at et værelse er forbeholdt nogen, der ikke er der 90 procent af tiden,” forklarede hun. 

Derudover planlagde parret at få en baby om et par år, og hun ville undgå 'cirkuset' med at skulle fortælle Kate, at hendes værelse skulle gå til den yngste.

"Min kæreste synes, jeg er urimelig og mener, at Kate har brug for sit eget rum og fred og ro, især da hun føler, at vi bevæger os væk fra hende. Han siger, at vi kan have en sovesofa på vores kontor, som gæsterne kan bruge.”

"Jeg synes stadig ikke, at det er rimeligt at have et værelse kun til Kate, når hun ikke vil bruge det særlig ofte. Og jeg synes, det er rimeligt at være bekymret over udsigten til i sidste ende at give Kates værelse væk til et kommende barn."

På Reddit havde de fleste dog svært ved at se problemet fra kvindens side. Flere kaldte hende for ‘den onde stedmor’, og der var også brugere, der syntes, at kvinden manglede empati. 

I en senere update forklarer kvinden, at hun har taget kritikken til sig. 

"Kald mig naiv, men jeg var simpelthen ikke klar over, hvilken skade jeg gjorde ved at nægte et værelse til Kate,” skriver hun og uddyber:

"De sidste par uger har vi været optaget af vores flytning og indretning af værelserne. Vi har ikke flyttet Kates seng og kommode endnu, men vi har malet væggene i Kates yndlings lyseblå,” fortæller kvinden.

Læs også

Stuart bestilte nuggets hos McDonald’s: Fik en træls overraskelse

 

 

 

Dagens Gossip