Mand lærte det på den hårde måde: Derfor skal du IKKE gemme vandflasker i bilen

Emil Martesen

62 uger siden

|

17/05/2023
Livsstil
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Der var ikke meget at skrive hjem om for manden, der glemte sin vandflaske i bilen.

Dagens topnyheder

Plastikvandflasker er blevet en almindelig syn i vores hverdag, og vi er alle opmærksomme på vigtigheden af at genanvende dem korrekt. 

Men det er nok de færreste, der havde tænkt, at det kunne være livsfarligt, hvis du ikke fjerner dem fra bilen. 

En mand fra Idaho lærte det dog på den hårde måde, da en tilsyneladende harmløs plastikvandflaske i hans bil ikke blot gjorde interiøret rodet, men viste sig også at være ekstremt farlig. 

Det har nemlig set dagens lys, at den uskyldige vandflaske faktisk kan fungere som et forstørrelsesglas og koncentrere solens stråler til en intens lysstråle, der kan starte en brand på et øjeblik. 

Pludselig kan bagsædet eller bil gulvet stå i flammer, og branden spreder sig med en skræmmende hastighed og kan lynhurtigt gøre det af med bilen. 

Men mens mange mennesker er uvidende om denne risiko, så har teknikeren, Dioni Amuchastegu, løftede sløret for, at han har prøvet det på egen krop. 

Det fandt sted, da han en dag sad i sin lastbil og spise frokost, da han ud af øjenkrogen opdagede røg fuldstændig uvidende om situationens alvor. 

Og da han kiggede nærmere efter, så han vandflasken koncentrere sollyset så kraftigt, at den brændte passagersædet. 

Men heldigvis slap han med skrækken. 

Det skriver det mediet Bored Daddy

Han måtte sande, at have fået to afbrændte og forkullede huller i sit sæde, men der kunne hurtigt ikke have været meget at skrive hjem om. 

Og hullerne er også et utvetydigt bevis på, at denne uventede ulykke kunne have stukket helt af, som følge af en enkelt handling: at lade en vandflaske blive liggende i køretøjet.

Og opslaget, der i skrivende stund florerer på det populære sociale medie Facebook, er bestemt ikke gået ubemærket hen. 

Mange mennesker har kommenteret på Facebook-opslaget og denne uventede hændelse, og de lægger heller ikke skjul på, at de fremover vil fjerne vandflaskerne fra bilen. 

Du kan se videoen fra Facebook-opslaget herunder: