Mand lagrer sit tis i årevis, drikker det og vasker sig i det: Nu har hans bofælle fået nok af stanken

Foto: Privat / Unilad

Det fleste kender nok til det med at have lyst til et dejlig stort glas vand om morgenen, men en 68-årig mand foretrækker noget helt andet.

De seneste par år er de sociale medier blandt andet blevet brugt til at dele mange forskellige, skøre og vanvittige livsstile, som folk af den ene eller anden grund mener er vejen frem. 

68-årige Brother Sage tager dog måske prisen for den mærkeligste af dem.

Læs også

John bader i og drikker dagligt tis: Jeg har aldrig været i bedre form

Ifølge Unilad opsamler og lagrer han nemlig sin egen urin, som han så bruger til blandt andet at drikke og vaske sit ansigt i, fordi han mener, at det er den perfekte "kur mod alt."

Ofte foregår det om natten, hvor Sage tisser i en glasbeholder, som han så drikker af om morgenen.

"De fleste drikker det som det første om morgenen [...]," har han således forklaret.

Foto: Privat

Han kan desuden finde på at bruge tisset til at tage fodbad i eller til at vaske sit ansigt i, og han lagrer gerne tisset i glasbeholdere i op til tre år, før han bruger det, hvis han har noget i overskud.

Foto: Privat

Det er dog vigtigt, at man spiser sundt, når man har den livsstil, som Sage har. 

"Des renere din diæt er, jo bedre vil det [red. tisset] se ud, smage og lugte," har Sage således forklaret.

Om det er, fordi hans diæt ikke er "ren" nok, eller om han og hans bofælle bare ikke helt er enige om, hvorvidt tis lugter eller dufter, vides ikke, men Sages bofælle er i hvert fald ved at være træt af hans specielle livsstil. 

"Det er en god ide, hvis det her er din livsstil, at tjekke med dine potentielle bofæller, så de ved, at du gør det på dit værelse, badeværelse eller i huset generelt, så der ikke vil være det tidspunkt med: 'Overraskelse! Jeg bruger urinterapi'," har Sage således forklaret og uddybet, at han er blevet nødt til at flytte fra sin bofælle, som ikke kunne leve med lugten. 

"Det skabte lidt kaos i det hus, jeg bor i, og jeg er ved at omstille mig i forhold til, hvor jeg skal udøve min praksis nu, og [jeg] leder efter en ny lokation," har han udtalt. 

Foto: Privat

Hvis du ønsker at lære noget om livsstilen eller måske selv prøve det, kan du altså eventuelt tilbyde Sage husly.

Alternativt kan du købe hans kursus for 2.500 kroner, hvilket flere ifølge ham allerede har gjort. 

Sage har forklaret, at nogle af disse købere har været så glade for livsstilen, at de også er begyndt at servere urin for deres børn og lade deres kæledyr bade i det. 

Læs også

Derfor drikker Camilla sit eget tis

 

 

 

 

Dagens Gossip