Nu kan du få en six-pack via en kosmetisk operation

Der findes efterhånden altid en smutvej, hvis man gerne vil have ændret sit udseende. Nu er det også en ting, at man kan få lavet en kosmetisk operation, som giver dig en flot six-pack.

Skønhed er en subjektiv ting, og derfor vil nogle mene, at skønhed er det ene, mens andre vil mene, at skønhed er noget helt andet. For mange mennesker betyder ens udseende dog meget, faktisk så meget, at man enten bruger utallige timer i fitnesscenteret, eller bruger penge på dyre kosmetiske operationer.

Med tiden er det blevet mere og mere almindeligt med de kosmetiske operationer, der enten kan være et par forstørrede bryster, eller botox forskellige steder i huden for at stramme op.

En ting man dog hører yderst sjældent om, er kosmetiske operationer, som giver klienten en six-pack. Altså et vaskebræt på maven, som rigtig mange unge drenge og piger stræber efter at få.

Læs også

Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone

De fleste får det dog ved at tænke på kosten, og bevæger sig nok, men andre er nu begyndt at tage en smutvej, så deres mave kan se ud, som de ønsker det.

Foto: Facebook/Masterpiece Hospital

Op mod 30 mennesker får lavet det hver måned

Det kommer måske ikke som den store overraskelse, at denne kosmetiske operation finder sted i Thailand. Hvis man gerne vil have en kunstig six-pack, så kan den købes hos Masterpiece Hospital i Bangkok, hvor det koster cirka 25.000 kroner.

Operationen fungerer på den måde, at folk der i forvejen er forholdsvis tynde, kan få indopereret silikone, som placeres i seks felter foran mavemusklerne. Når de er placeret og sårerne er healet, så ligner det, at man har en veltrænet six-pack på maven.

Ifølge Raweewat Maschamado, der både er CEO og kirurg på hospitalet, så har de foretaget denne procedure i de seneste tre til fire år, og de foretager operationen på mellem 20 til 30 mennesker hver måned. Det fortæller han ifølge Ladbible.

Her ses et resultat en måned efter operationen. Foto: Facebook/Masterpiece Hospital

Selvom det kan lyde meget suspekt med en utraditionel six-pack operation, så er Masterpiece Hospital et anerkendt hospital i Bangkok, og altså ikke blot en såkaldt klinik. Foruden den nævnte operation, så foretager de også de mere klassiske kosmetiske operationer.

Læs også

Deler ulækkert billede: Øjenlæge advarer mod at falde i søvn med kontaktlinser

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip