Nu leverer McDonalds mad i Aarhus

Foto: Shutterstock.com

Der er kommet mange nyheder fra McDonalds i løbet af den seneste måneds tid, og nu kommer de med endnu en god nyhed. Særligt hvis man bor i Danmarks næststørste by, Aarhus.

Det er ikke mange uger siden, at McDonalds annoncerede, at de var gået ind i et samarbejde med takeaway-tjenesten Hungry.dk, som ville levere burgere for dem i København.

Nu er der så atter en glædelig nyhed, og denne gang tilfalder det ikke Københavnerne. I stedet er det beboere i Aarhus, der kan glæde sig over, at de kan slippe for gå- eller køreturen ned til McDonalds for at få stillet sin burgertrang.

Læs også

Nu kan du få leveret dine McDonalds-burgere derhjemme

McDonalds kan nemlig meddele, at de begynder på McDelivery, så man kan bestille sin mad fra McDonalds og få det leveret direkte hjem til sin adresse. Det er leveringsbuddene fra Wolt, der leverer din mad, og derfor vil der sjældent gå mere end en halv time, før du kan sætte tænderne i den.

“Jeg er meget spændt på, hvordan århusianerne tager mod McDelivery - og også på, om logistikken fungerer. Vi har forberedt os så godt, vi kan,” lyder det fra den McDonalds aarhusianske franchisetager Carina Dahl til Ekstra Bladet.

Ikke helt billigt

Der er McDonalds-restauranterne på Store Torv, Banegården og i Viby der leverer mad ud til aarhusianerne, og der køres i en radius af cirka 3 kilometer.

Det er desværre ikke gratis at få leveret sin mad. Prisen afhænger af leveringsafstanden, og vil typisk være på mellem 69 til 89 kroner pr. bestilling.

Det er nu muligt at bestille McDonalds-levering i København, Roskilde, Odense og Aarhus.

Læs også

Tabte sig 15 kilo ved at spise McDonalds tre gange om dagen: Se hvad hun spiste

 

 

Dagens Gossip