Par lancerer datingapp: Nu skal unge og ældre matches

Foto: Shutterstock.com

Hvad siger du til, at din kommende partner er 10-20 år yngre eller ældre end dig. Ville det være noget? Et par med stor aldersforskel har valgt at gå ind i datingverdenen, og de lancerer derfor en app, hvor folk kan møde andre med stor aldersforskel.

Det siges at kærlighed ikke har nogen alder, og det er da også ganske rigtigt, hvis man tager et kig rundt i samfundet. Det er nemlig ikke alle par, der er i nærheden af at have den samme alder, og det ses hyppigere, at aldersforskellen er stor.

Det er også tilfældet hos den 49-årige Sheldon Owen, og hans kæreste Shanice Rivers på 26 år fra Californien. Parret mødte hinanden på en restaurant tilbage i 2016, og det var kærlighed ved første blik.

Nu vil de gerne hjælpe andre mennesker med at finde det samme som dem, altså en partner hvor aldersforskellen er væsentligt stor, og derfor har de skabt en app, der kommer på markedet til næste år.

Læs også

Psykolog: Julepynt tidligt på året kan gøre dig gladere

Meget rammende hedder appen ‘I Age Gap’ som i bund og grund betyder aldersforskel. I appen er der så mulighed for, at unge mennesker kan finde sig en ældre partner og omvendt.

“Vi har adspurgt flere tusinde mennesker via et spørgeskema, og her viste det sig, at 76 % af forholdene var med aldersforskel på mindst fem år,” fortæller Sheldon Owen ifølge Ladbible.

Vil bryde tabuet

Han fortæller også, at de har testet markedet af først, og det gjorde de ved at benytte sig af Instagram, hvor de lavede profilen @iagegap. Det viste sig at være en kæmpe succes, og det var altså det, der fik parret til at gå skridtet videre, så de nu får lavet en app.

Formålet med appen er ikke blot at tjene penge eller at matche par med en større aldersforskel, det er også at få stoppet den tabu, der kan være omkring kærlighed mellem to mennesker, der ikke er lige gamle. De har nemlig selv oplevet, hvordan folk har kigget negativt på dem.

“Vores rejse som et par med aldersforskel har været interessant, så at sige. Det meste af den negative feedback, har vi faktisk fået fra helt tilfældige mennesker. Begge vores familier har støttet vores forhold, og de synes, at vi er et fantastisk par. Samfundet på den anden side, synes at have en helt anden holdning,” fortæller han.

Parret kan ikke vente med at få sendt appen på gaden, men de forventer, at der fortsat vil gå et lille års tid.

Læs også

Ung kvinde mister livet: Tabte sin smartphone i badekarret

 

 

Dagens Gossip