Seks kendetegn hos folk, der er født i juli

Foto: Shutterstock

Din fødselsdag siger mere om dig, end du tror.

Juli er uden tvivl en god måned at have fødselsdag i. Dagen er længere end om vinteren, og fødselsdagsfesten kan holdes i haven i den lune sommervarme, men det er ikke det eneste positive ved at være født midt om sommeren. 

Læs også

10-årige tvillinger redder deres fars liv: Havde set det på film

Juli-børn har nemlig nogle helt særlige karakteristika, som du kan læse om herunder:

1. De er optimistiske

Selvom det lyder skørt, at din fødemåned har nogen indflydelse på din personlighed og dit humør, så er det faktisk tilfældet. 

Ifølge Business Insider bekræfter forskning således, at juli-børn generelt er mere optimistiske end børn, der er født i andre måneder.

Måske er det på grund af det gode vejr?

"Det virker fuldstændig absurd, at den måned, man er født i, skal have nogen indflydelse på ting i livet som for eksempel, hvor høj man bliver, hvor godt man gør det i skolen, BMI, eller om man er udsat for særlige sygdomme eller ej. Men alle disse ting kan faktisk være påvirket af i hvilken måned, du er født," har Russel Forster, som er forsker ved Oxford University, således forklaret. 

Han har desuden forklaret, at juli-børn for eksempel af uvisse årsager generelt har bedre syn end andre børn. 

2. De er charmerende

Af en eller anden grund er juli-børn ifølge Parenting mere tilbøjelige til at vokse op og blive både charmerende og generøse, end andre børn har. 

Forældresiden skriver desuden, at juli-børn også oftest er meget sympatiske mennesker. 

3. Følelserne sidder uden på tøjet

Ifølge Sosialnytt har juli-børn tildens til at have følelserne uden på tøjet. 

De sommerlige børn er meget følelsesladet, og flere forældre har således berettet om, at deres juli-børn er meget følsomme og nemt bliver såret, ligesom de bruger længere tid på at komme sig over sorgen, end børn, som er født i andre måneder, gør. 

4. De er målrettede 

Der skal meget til at slå et julie-barn ud af kurs. 

Børn, der er født i den syvende måned, har nemlig ofte det tilfælles, at de er målrettede og er ekstremt gode til at holde fokus på det eller dem, som betyder mest for dem. 

Juli-børn arbejder generelt hårdt og målrettet for at opnå sin drømme, men er samtidig gode til at have fokus på deres kære omkring dem. 

5. De har selvkontrol

Én af årsagerne til, at juli-børn er så gode til at være fokuserede og målrettede er, at de har en utrolig stor selvkontrol. 

Ifølge Parenting er der således lavet undersøgelser, der viser, at juli-børn efter 18 måneder har større tendens til at beherske sig selv end børn, der er født i vintermånederne. 

Evnen til selvkontrol og at styre sine lyster findes altså oftere hos sommer- end vinterbørn. 

6. De deler fødselsmåned med vigtige mennesker

Juli er en måned, som er stopfyldt med vigtige og betydningsfulde menneskers fødselsdag. 

Det gælder blandt andre den romerske kejser Julius Cæsar, som blev født d. 13. juli og frihedskæmper og tidligere præsident i Sydafrika, Nelson Mandela, som blev født d. 18. juli. 

Derudover har prinsesse Diana, USA's tidligere præsidenter Gerald Ford og George W. Bush, skuespilleren Tom Cruise og skuespillerinden Lindsay Lohan også alle sammen fødselsdag i juli. 

Hos Danmarks Statistik kan du, hvis du trykker her, se, hvor mange danskere der har fødselsdag samme dag som dig. 

Du kan desuden se, hvor mange mennesker i hele verden, der har fødselsdag samme dag som dig, og en lang række andre ting om din fødselsdag ved at trykke her.

Læs også

Mand fik udbetalt over en million for meget i løn: Nu har han sagt op og er forsvundet

 

 

Dagens Gossip