Sofia Silje malker sine bryster hver 2. time: 'Det giver mig lykkefølelse og en enorm stor liderlighed’

Det var dette syn, der mødte gæsterne på sexmessen "Erotic World" i Valby Hallen i weekenden. Foto: Facebook.

Den frimodige kvinde er ikke nybagt mor, alligevel er hun koblet til en brystpumpe i timevis hver dag.

De fleste forbinder brystmælk med amning af babyer, men Sofia Silje Pedersen malker sine bryster dagen lang af en helt anden grund. Hun er nemlig bidt af amme-fetishen ‘erotisk laktation’, som går ud på at stimulere brysterne for at få modermælk, skriver Lokalavisen

Kvinden var at finde på weekendens sexmesse i Valby Hallen, hvor hun sad topløs og malkede sine bryster med en elektrisk brystpumpe blandt messens udstillere. Ved at være med til messen håber Sofia Silje at kunne udbrede ‘erotisk laktation’, som ifølge hovedpersonen selv er tilfredsstillende for både singler og folk i parforhold. 

Læs også

‘Katja K’ skal giftes med gammel pornokollega: Har lavet film sammen

- Det giver en slags elektriske impulser i hele kroppen, og hos mig giver det en slags lykkefølelse og en enorm stor liderlighed, forklarer Sofia Silje, der har anført på Facebook, at hendes job er erotisk laktration.

Sofia Silje Pedersen hørte om ‘erotisk laktation’ i et tv-program og fik lyst til at prøve det selv. Og siden da har singlekvinden fra Holbæk i Nordsjælland været afhængig.

Læs også

Jesper onanerer på heste: 'Jeg overskrider ikke dyrets grænser'

- Jeg tænkte: 'hov, det lyder spændende'. Det må jeg vide noget mere om. Og så er jeg jo bare født Peter Pedal-nysgerrig, så jeg opsøger bare tingene, siger Sofia Silje Pedersen.  

Det meste af Sofia Siljes dag går med at malke brysterne. Fra morgen til aften er brystpumpen tændt hver anden time i en halv time ad gangen.

Nydelsen ved 'erotisk laktration’ er stor for Sofia Silje, der tidligere har haft partnere, der gerne ville sutte hendes bryster, når hun ammede sine børn. Det er hendes håb at få ordentlig gang i mælkeproduktionen, og hvis det sker, er hendes fremtidige partnere velkomne til at nyde gode af hendes forsyninger, fortæller hun. 

Læs også

7 tips til det frækkeste forspil, som med garanti vil gøre din kæreste vild i varmen

Efter Sofia Silje er hoppet med på amme-fetishen, har hun opdaget, at der følger en stor uventet bonus med. Hendes bryster er blevet væsentlig større. 

- Brysterne bliver meget mere fyldige på en naturlig måde. Altså lige nu vejer de faktisk cirka et kilo, og meget af det er skabt på grund af kun en måneds stimulering. I stedet for alt det der "plastic fantastic, så gør det på naturlig vis," siger Sofia Silje.

 

 

Dagens Gossip