Ung mor i vildrede: “Min kæreste hader navnet, jeg har valgt til vores søn”

Foto: Shutterstock.

Hun er i tvivl om, hvordan hun skal håndtere situationen.

Forældrerollen er fuld af til- og fravalg. Beslutninger skal tages, og konflikter skal håndteres.

For et ungt par er der allerede opstået en konflikt, inden det lille, nye familiemedlem er kommet til verden.

Læs også

Lejede sig ind i AirBnB-lejlighed: Nu er forældre og 3-årig død

Reddit har den kommende mor på 18 år valgt at dele sit dilemma. Hun forklarer, at så længe hun kan huske, har hun ønsket at kalde sin førstefødte søn Jack efter sin mor: Jacqueline. 

“Hun har været en fantastisk mor og døde næsten, da hun fødte mig, hvilket resulterede i, at hun ikke kunne få flere børn,” skriver kvinden.

Sammen med sin 19-årige kæreste skal de nu snart være forældre, og da parret fandt ud af, at det er en lille søn, der kommer til verden, så vidste hun præcis, hvad han skulle hedde.

Foto: Shutterstock.

Men den ide er kæresten ikke med på.

Faktisk var han til at starte med heller ikke med på at skulle være far.

"Da han fandt ud af, at jeg var gravid, fortalte han mig, at det enten var ham eller barnet, og jeg valgte at beholde min baby, selvom det betød, at jeg mistede ham.”

“Han blev alligevel hos mig, men har ikke været med til nogen jordemoderaftaler og gik glip af en af scanninger, fordi han ikke ville spise frokost med min mor og mig bagefter.”

Da hun nævnte navnet Jack for sin kæreste, lød svaret fra ham: "Alt andet end Jack." 

"Han har ikke givet nogen anden grund, end at det er et populært navn, og han er ikke kommet med andre forslag.”

Kvinden uddyber, at barnets mellemnavn og efternavn vil blive opkaldt efter kæresten. Det er blandt andet derfor, hun synes, at det er okay, at hun vælger fornavnet.

På Reddit spørger hun alligevel de andre brugere, om det er okay, at hun står fast på navnet Jack - og dermed vælger barnets navn. 

"Navngiv din baby lige det, du vil. Jeg ville ikke engang sætte hans efternavn eller hans oplysninger på fødselsattesten med den måde, han har opført sig på,” skriver en og bliver bakket op af rigtig mange andre. 

Hvad synes du? Er det okay, at den kommende mor står fast på navnet Jack? Eller skal de i fællesskab finde et andet navn til sønnen? 

Læs også

Melissa fik fortalt at hun var for grim til selfie: Så tog hun hævn mod mobberne

 

 

 

Dagens Gossip