Skuespiller taber halvdelen af sin kropsvægt på 10 måneder - Hun er fuldstændig ugenkendelig

Foto: Instagram. Gianna Sciortino

Den unge Gianna Sciortino havde hovedrollen som en overvægtig kvinde i musicalen Hairspray, men hun kommer ikke til at få flere roller, hvor hun skal spille den overvægtige kvinde. Det er hun nemlig ikke længere.

I 2007 udkom den populære musicalfilm Hairspray, hvor mange store stjerner var på rollelisten. John Travolta var en af dem, og han spillede den kraftige kvinde Edna Turnblad.

I filmen medvirker flere kraftige kvinder, og det har også været tilfældet, når musicalen er blevet fremvist i flere forskellige lande. I en af disse Hairspray-musicals har skuespilleren Gianna Sciortino haft en rolle som en af disse kraftige kvinder, og det har bestemt ikke været let for hende.

På trods af den succes hun høstede for sin rolle, så var hun aldrig glad i sin krop, og hun har flere gange fortalt til medierne, hvordan hun blev udskammet af diverse castere, når hun gik til casting på en rolle.

I mange år havde Gianna forsøgt at tabe sig. Hun havde prøvet alverdens forskellige diæter, slankekure og andre forsøg på at tabe sig, men det lykkedes aldrig.

 

I 2017 fik hun simpelthen nok, og qua hendes størrelse, var hun nu godkendt til at modtage en gastrisk bypass operation.

Blot ti måneder efter, at hun havde modtaget denne operation, havde hun foretaget en enestående forvandling. Hun smed halvdelen af sin kropsvægt, og gik fra at være fed (Hendes egne ord) til at være en sund, tynd og rask pige.

 

I alt smed hun 57 kilo, og hun er fuldstændig ugenkendelig. Faktisk har ændringen været så stor på den unge skuespiller, at hendes egne venner helt har tvivlet på, om det overhovedet er hende, hun har lagt før og efter billeder op af.

 

 

Gianna fortæller ifølge det britiske medie The Sun, at hun i dag motionere fem gange om ugen, og at hun fuldstændig har ændret sine kostvaner. Hun spiser således kun fisk og grøntsager, mens hun også kun drikker vand.

 

Kan du se, at pigen på de to billeder er den samme?

 

Dagens Gossip