Kæmpe overraskelse: Siger farvel til Volbeat

05/06/2023 18:29

Nicolai Busekist

Musik
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det kommer som en stor overraskelse, men det er nu blevet til et farvel til Volbeat for guitarist Rob Caggiano.

Mest læste i dag

Volbeat har delt en trist meddelelse. Det danske metalband, der blev dannet i 2001 af Michael Poulsen, har i de seneste ti år haft glæde af guitarist Rob Caggiano. Men nu er det slut. 

Det har bandet afsløret i et opslag på Facebook. 

Her skriver de, at Volbeat og Rob Caggiano er gået hver til sit. Der bliver ikke givet nogen årsag til, hvorfor han ikke længere er en del af bandet. Derimod er det blot en oplysning om, at han har forladt bandet. 

"Efter ti utrolige år må vi desværre meddele, at Volbeat og Rob Caggiano er gået fra hinanden," lyder det fra Volbeat i en opdatering, der er underskrevet af Michael, Jon og Kaspar. 

"I løbet af vores tid sammen har vi rejst verden rundt for at dele fantastiske oplevelser og har udgivet fire albums, som vi er enormt stolte af, og vi ville ikke ændre et øjeblik på det." 

Der er ikke nogen indikation af, at det er uvenskab, der har ført til beslutningen. I deres opdatering skriver bandet, at de ønsker den nu tidligere Volbeat-guitarist det bedste i fremtiden. 

"Vi ønsker vores bror Rob alt det bedste med alt, hvad han gør i fremtiden (vi ved, at det bliver fantastisk)," fremgår det af opdateringen. 

Derudover bliver der også løftet sløret for, at der allerede er blevet fundet en afløser for Rob Caggiano. Hans rolle vil nemlig blivet overtaget af Flemming C. Lund, der er kendt fra The Arcane Order. 

"At udfylde de sko på scenen vil være en svær opgave, men vores gode ven Flemming C. Lund (The Arcane Order) vil springe til for at spille leadguitar i vores shows i 2023," skriver de. 

Til sidst sender de en tak til bandets mange fans i hele verden, ligesom der også sendes en sidste tak til Rob Caggiano. 

"Tak til alle vores utrolige fans for deres støtte, og endnu vigtigere tak til Rob for ti fantastiske år," runder de af.