Paul McCartney var tæt på at blive kørt ned

Skrevet af Mathias Nielsen

11/01/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den legendariske musiker var nær blevet involveret i et færdselsuheld, da han for nylig gik over gaden i London.

Mest læste i dag

Paul McCartney var en del af det legendariske band The Beatles, som blev stiftet i 1960 i Liverpool. Bandet var en gigantisk succes og betragtes i dag stadig som et af historiens største.

Siden da har Paul haft meget stor succes på den globale musikscene - også i sit eget navn. For nylig var det dog ved at gå helt galt, da Paul var i London.

Her gik han på Abbey Road, hvor han var lige ved at blive kørt ned. Det fortæller hans datter Mary McCartney ifølge Daily Mirror, skriver Berlingske.

Hun er filmskaber og har lavet en dokumentarfilm om pladestudiet Abbey Road, der fejrer 90 års jubilæum. Og netop Abbey Road er særdeles bekendt for Paul McCartney, for i 1969 udgav The Beatles sit studiealbum nummer 11 med titlen ‘Abbey Road’.

På albummet findes hitsene »Here Comes the Sun« og »Come Together«. På coveret er det berømte foto af The Beatles, der går over fodgængerovergangen på Abbey Road.

Mary ville filme sin nu 80-årige far, der går på den berømte fodgængerovergang på egen hånd, men det var altså nær gået helt, helt galt.

»Han gik over, og denne her bil stoppede bare ikke for ham,« siger hun.