Jonas Schmidt går ukendt rundt i Danmark - Men hele verden danser til hans musik

På to uger blev Jonas Schmidts selvudgivne nummer afspillet mere end en million gange.

Når folk herhjemme i Danmark hører navnet Jonas Schmidt, vil de fleste sikkert tænke på skuespilleren, der har været med i et hav af danske tv-serier og film, og som bedst er kendt for sin ikoniske rolle som flodhesten Dolph.

Til gengæld er det ikke ham, som folk i udlandet begynder at tænke på, når de hører det velklingende danske navn. De vil i stedet tænke på musikeren fra Aarhus, som hitter stort i udlandet.

Læs også

Advarsel: 150.000 danskere kan HELT miste tv-signalet

Særligt i Mexico, USA, Frankrig og Tyskland brager Jonas Schmidts dance-musik igennem på de store playlister, blandt andet er hans hit I’m The One blevet featured på Spotiftys kæmpe officielle playlister.

I dag er Jonas Schmidt så klar med en ny single, den har fået navnet ‘Wait for Me’ og nu er han klar til at bryde igennem på den danske scene, hvor han endnu er ukendt.

Wait for Me

Jonas Schmidt er Danmarks upcoming dance/pop/EDM-artist. Han har på få år taget verden med storm deriblandt med sin seneste udgivelse Fall Again, som i skrivende stund har ca. en halv million afspilninger på de forskellige platforme.

Foto: Jonas Schmidt

Startede som selvudgiver

Jonas Schmidt startede allerede i 2015 med at producere musik på hobbyplan:

”Jeg har produceret musik i seks år for sjov og som min hobby, hvor jeg bare kunne bruge noget tid for mig selv til selvudvikling og afslapning, uden at nogen skulle stresse eller dømme mig som menneske.” fortæller Jonas.

Jonas Schmidt kan altså kun takke sig selv og sit talent for sin kæmpe succes. I 2017 selvudgav han sin første single Lost Souls, der på meget kort tid fangede verdens opmærksomhed med sin meget unikke lyd.

I 2018 tog det fart

Jonas Schmidt besluttede i 2018 at indsende sin demo Dance With me til Steve Void, der ejer det hollandske pladeselskab Strange Fruits.

”Jeg sendte mest demoen afsted for sjov, jeg havde slet ikke regnet med et svar” siger Jonas

Men Schmidt fik svar allerede dagen efter, og han blev lynhurtigt kendt i udlandet som ”The Danish Rising Star.” Sammen med Steve Void og Strange Fuits udgav han nummeret, som hurtigt ramte de 100.000 afspilninger.

I 2019 udgav han nummeret Moving On i samarbejde med den verdenskendte producer MBB. Nummerets ’Tropical house feeling’ har i stor stil sat gang i sommerens vibes rundt op i verden med hele 1 mio hits frem til nu.

Læs også

Mange penge på vej tilbage til danskerne

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip