Efter flere års pause: Peter Belli vender tilbage igen

08/04/2023 11:19

Mathias Nielsen

Navne
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Den legendariske sanger er snart ude med en ny sang.

Mest læste i dag

Peter Belli var i mange år et stort navn i den danske musikbranche. I december 2017 spillede han dog sin sidste koncert, som fandt sted i Amager Bio.

Ved afskedkoncerten var Peter Bellis søn, Michel, opvarmning sammen med bandet "Den syvende søn". Siden afskedskoncerten har Belli nydt sit otium, men nu er den 79-årige sanger tilbage igen.

GAFFA skriver, at Belli snart udkommer med en ny sang. Peter har nemlig været i studiet med sin 48-årige søn Michel og bandet ”Den syvende søn”.

Faktisk var det Peter Bellis egen idé, fortæller Michel.

"Jeg ser ofte fodbold med min ældste søn og min far. For et par år siden, da vi var samlet for at se en kamp, fortalte jeg at vi, i Den syvende søn, snart skulle i studiet og indspille et nyt album. Min far, der har været gået på pension siden 2017, spurgte om vi så ikke skulle have en featuring Peter Belli.”

Far og søn har nu indspillet sangen ”En sidste sang”, som snart vil kunne høres på ”Den syvende søns” nye album ”Alt På Spil”, som udkommer den 19. maj. 

Gennem karrieren er det blevet til en hel del album fra Peter Belli, som i 1967 udgav sit første album med titlen “Peter Belli”.

Han er kendt for sange som “Istedgade”, “København (Fra en DC-9)” og “Bli’ Væk Fra Vort Kvarter”.

Om den nye sang sammen med sønnen også bliver et hit, må tiden vise.