Andrea Elisabeth Rudolph har kræft

Her ses Andrea Elisabeth Rudolph sammen med sin mand Claus Møller Jacobsen. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix.

44-årige Andrea Elisabeth Rudolph fortæller på Instagram, at hun har fået konstateret kræft.

Det er på sin Instagram-profil, at Andrea Elisabeth Rudolph, tidligere Vild med dans-vært, iværksætter og grundlægger af skønhedsbrandet Rudolph Care, fortæller, at hun har fået konstateret brystkræft.

Læs også

Nu er det afgjort: Her er planen for Danmarks genåbning

Hun uddyber, hvordan det er fire uger siden, at hun fandt en knude under sin ene arm. Det viste sig, at hun har brystkræft og også har kræft i nogle lymfer under armen. 

Det kom som et stort chok for hende.

“Det havde jeg ikke regnet med. Men det har man nok aldrig,” fortæller Andrea Elisabeth Rudolph i videoen.

Hun opfordrer sine mange følgere til at holde øje med sine bryster og krop.

Et anderledes 2021

Nu venter et 2021, der uden tvivl bliver anderledes end forventet for Andrea Elisabeth Rudolph. Der vil blive skruet ned for arbejdsmængden og op for samværet med familien. Tiden skal bruges på at blive rask, forklarer hun. 

Hun håber samtidig at kunne opretholde en almindelig hverdag med familien, der består af manden Claus Møller Jacobsen. Sammen har de sønnerne Alfred og Arthur. Andrea Elisabeth Rudolph har også datteren Isolde fra et tidligere forhold, mens Claus Møller Jacobsen har børnene Oskar og Alma med fra et tidligere ægteskab. 

Har fået første omgang kemo

I videoen uddyber Andrea Elisabeth Rudolph, at hun i torsdags fik første omgang kemo. Hun har det efter omstændighederne godt, og hun tror på, at hun kommer igennem det.

“Jeg har den dejligste familie, de bedste venner og et stærkt team tæt omkring mig hele vejen. Det betyder alt, og jeg har en stærk tro på, at jeg kommer godt igennem det her – både klogere og stærkere,” konstaterer hun i opslaget på Instagram, hvor hun understreger, at hun ikke har lyst til at kommentere yderligere på situationen.

Læs også

Første stik er klaret: Nu får Robert Hansen coronavaccinen

 

 

 

Dagens Gossip