Første stik er klaret: Nu får Robert Hansen coronavaccinen

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix.

Trods sine kun 41 år har Robert Hansen fået det første stik.

“I dag har jeg fået første dose af vaccinen mod covid-19,” skriver Robert Hansen til en lille video på Instagram, hvor følgerne kan se, at skuespilleren får vaccinen.

Læs også

Janni Pedersen har fået nyt job

Trods sine kun 41 år har Robert Hansen fået det første stik. Robert Hansen har været igennem to alvorlige sygdomsforløb. Tilbage i 2015 faldt han om på scenen i Tivoli under musicalen Dirty Dancing. Det viste sig, at han havde en flænge på kranspulsåren, hvilket var forårsaget af en medfødt hjertefejl. To år senere blev Robert Hansen ramt af en hjerneblødning.

Nu har han fået den første dose af vaccinen og skal om nogle uge have den anden omgang.

Kærligheden blomstrer

I kommentarfeltet til vaccine-opslaget på Instagram skriver Nynne Larsen, Robert Hansens kæreste:

“SÅ SEJT!”

Der er ingen tvivl om, at parret igen har det godt sammen. I januar kom det frem, at de to var gået fra hinanden.

“Det er med knust hjerte og stortudende, at jeg skriver det her opslag. Rygterne er begyndt at svirre og så vil jeg allerhelst sætte et par ord på det hele selv," skrev 25-årige Nynne på Instagram tilbage i januar. Men parret indså, at de ikke kunne undvære hinanden, og kun få dage efter bruddet var de igen sammen.

"Jeg må krybe til korset. Jeg har været for hurtig på tasterne. Kærlighed er en sjov størrelse," indledte Nynne Larsen et nyt opslag på Instagram, hvor hun bekræftede, at hende og Robert igen var sammen.

For 10 dage siden var det Valentinsdag, og her gav Robert Hansen en særlig gave til Nynne Larsen. Det kan du læse mere om i denne artikel:

Læs også

Robert Hansen overrasker kæresten

 

 

 

Dagens Gossip