'Bagedyst'-stjerne med afsløring om fars dødsfald: Kimet ned med beskeder og opkald

I 2015 deltog Micki Cheng i DR-programmet Den store bagedyst. Her ses han sammen med de andre deltagere i den sæson. Foto: DR.

Den tidligere deltager i 'Den store bagedyst' har afsløret, at julen ikke kun er forbundet med glæder for ham.

Julen er håbets og glædens tid for mange. Men ikke for alle. Desværre er der også folk, der har været ramt af traumer i julen, som er vanskelige ikke at se tilbage på, når juletiden nærmer sig.

Læs også

Efter sønnens død: Nu droppes program med Thomas Helmig

En af dem, der kan nikke genkendende til dette, er Micki Cheng, som de fleste kender for hans deltage i det populære DR-program 'Den store bagedyst'.

Det har han valgt at åbne op om i ALLY-podcasten 'And eller gås? Med Mathias Helt', skriver SE og HØR.

Her bliver samtalen på et tidspunkt drejet ind om på, om Micki Cheng har et 'juletraume'. Og det er svært for den tidligere deltager i 'Den store bagedyst' at benægte, at han har dette.

Det skyldes, at han mistede sin far juleaftensdag for fem år siden. Her vågnede han op til, at det var væltet ind med både beskeder og opkald, hvorefter han fandt ud af, at hans far var gået bort.

"Det er jo ikke for at ødelægge den gode stemning, men sådan er det jo lidt, når man snakker om juletraumer," fortæller han i 'And eller gås? Med Mathias Helt', inden han fortsætter:

"For fem år siden vågner jeg op juleaftensdag. Min telefon er kimet ned af beskeder og opkald, og jeg har så lige fundet ud af, at min far han er død. Min far han dør den 24. december."

Det er dog ikke første gang, at han har valgt at åbne op om sin fars død. Det gjorde han også i et interview med HER & NU, da han talte med dem i forbindelse med sin deltage i 'Vild med dans'.

Læs også

Kort efter fødsel: Jeanette Ottesen skal skilles

Her forklarede han, at hans far blev ramt af fremtrædende bugspytkirtelkræft, der inden for kort tid endte med at sprede sig til tolvfingertarmen og andre organer i kroppen. På juleaftensdag for fem år siden, måtte hans krop desværre give op.

 

Dagens Gossip