Bubber fik to store chok

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Den kendte tv-vært har to gange måtte akut under kniven. Begge gange kom det som et chok for Bubber.

Bubber, hvis fødenavn er Niels Christian Meyer, var netop blevet fat i en alder af 55 år, da lykken som nybagt far blev erstattet med bekymringer og dødsangst.

Læs også

Peter Ingemann melder ud: “Det skrider fremad”

En knude i øret viste sig nemlig at være mere, end blot en betændt bums. Alligevel var det først, da kæresten Signe Rossing pressede på, at den kendte tv-vært besluttede sig for at søge læge.

Det var tilmed ikke første gang, at den dødelige sygdom havde ramt tv-værten, skriver SE og HØR.

"Jeg har både haft en knude i læben og en knude i øret. Den i øret voksede, og jeg tænkte bare: 'Hvad fanden er det for noget?'. Jeg havde ikke forestillet mig, at det kunne spille sammen," forklarede Bubber i en liveudsendelse på Facebook med psykolog Marie Brixtofte.

Her forklarede han også, at han fik fjernet knuden i sin læbe for nogle år siden, hvorefter han ikke havde tænkt yderligere over det. Knuden på øret blev dog ved med at vokse, ligesom den var både hård og sort for enden.

Til sidst var Bubber forbi både Bispebjerg Hospital og Rigshospitalet, hvor lægerne ikke var i tvivl om. Der skulle gøres noget, og det skulle gøres nu, da det var nødvendigt at operere mod kræft.

Tv-værten afslørede i liveudsendelsen på Facebook, at det kom som et stort chok for ham. Han rettede dog hurtigt sine tanker mod, at knuden på hans øre skulle fjernes hurtigst muligt. Dernæst søgte han hjælp på et privathospital, hvor han fik hjælp af en kirurg.

"Hun starter med at sige, at vi nok skal få styr på det hele, men at det godt kan være, at det koster mit øre. Jeg sagde, at hvis det var det, der skulle til, var det sådan, men at jeg selvfølgelig godt ville beholde det," lød det fra Bubber.

Læs også

Vender tilbage til TV 2 efter 7 år

Heldigvis endte det med, at den kendte tv-personlighed kunne beholde sit øre. Han slap dog ikke for 60 sting og et chok for livet.