Vender tilbage til TV 2 efter 7 år

TV 2 DANMARK © (copyright TV 2)

Katrine Hertz Mortensen vender 1. juni tilbage til TV 2, hvor hun skal være nyhedsvært på TV 2 NEWS.

Katrine Hertz Mortensen har hentet værtserfaring i årene mellem 2003 og 2014, hvor hun var radiovært i DR, reporter og vært hos TV 2 Nyhederne og TV 2 NEWS i 5½ år og efterfølgende ’Go’ morgen Danmark’-vært i fire år.

Læs også

Nu er det aflyst: Skuffelse for tusindvis af danskere

Den 1. juni vender hun tilbage til TV 2, hvor hun skal være nyhedsvært på TV 2 NEWS.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Katrine Hertz Mortensen kommer til TV 2 fra stillingen som kommunikationschef i Dansk Design Center, hvor hun har været de seneste 3½ år. Inden da var hun hos Liberal Alliance som pressechef og senere kommunikations- og kampagnechef i tilsammen godt tre år.

Katrine Hertz Mortensen vender 1. juni tilbage til TV 2, hvor hun skal være nyhedsvært på TV 2 NEWS. Foto: Agnete Schlichtkrull / TV 2.

“Jeg er superglad for, at Katrine Hertz Mortensen bliver en del af vores i forvejen sindssygt kompetente hold af værter. Seerne kan huske Katrine fra NEWS og ’Go’ morgen Danmark’, og nu vender hun tilbage med masser af energi og gåpåmod. Katrine er helt enkelt bare dygtig, så der har ikke været noget at betænke sig på,” siger TV 2 NEWS’ chefredaktør, Ask Rostrup.

Vender tilbage

Det bliver dejligt at vende tilbage til journalistikken, slår Katrine Hertz Mortensen fast.

“Jeg har i den grad nydt at være ude "på den anden side" og arbejde strategisk med kommunikation og branding, og nu glæder mig rigtigt meget til at komme tilbage til journalistikken og til den energi, præcision og hastighed, man arbejder med på NEWS,” siger Katrine Hertz Mortensen.

44-årige Katrine Hertz Mortensen er uddannet journalist fra Roskilde Universitet i 2002 med praktik på Morgenavisen Jyllands-Posten. Hun bor med sin familie i Vanløse.

Læs også

TV 2-stjerne sælger ud

 

 

 

Dagens Gossip