Caroline Fleming deler diagnose

Foto: Martin Sylvest Andersen/Scanpix

Caroline Fleming har på Instagram delt, at hun har fået en overraskende diagnose i en alder af 45 år.

I februar kunne Caroline Fleming fortælle, at hun var blevet ambassadør for ADHD-foreningen. Det besluttede hun at blive, efter hendes søn Nicholas havde fået diagnosticeret lidelsen.

Læs også

TV 2-kendis indrømmer: “Det er det værste, jeg nogensinde har gjort”

Tidligere har hun delt på sin Instagram-profil, at hun har følt sig nødsaget til at sætte flere projekter på hold, fordi både hun og familien blev meget påvirkede af Nicholas' diagnose. 

Nu har hun dog afsløret, at hun selv er bekendt med, hvad hendes søn går igennem. Ligeledes viser det sig også, at hun faktisk er den helt rette til at hjælpe ham og andre i samme situation. 

Det skyldes, at hun selv har fået stillet diagnosen ADHD. Det skriver den 45-årige tv-baronesse selv i et opslag på hendes Instagram-profil.

Foto: Instagram

"45 år (og, red.) 5 måneder og 8 dage har det taget mig at finde ud af, at jeg har ADHD. Jeg har haft alt for travlt med at have ADHD til overhovedet at Skænke det en tanke. Diagnosen er stadig et meget nyt territorie for mig. I det øjeblik jeg delte diagnosen med mine tætteste veninder, sagde de, med det samme, ‘det har vi da vidst i mange år’. Virkelig????," skriver hun på Instagram, og følger op med: 

"Jeg har en svær ADHD, og jeg har i mange år bong’et ud på adskillige parametre, uden at være bevidst om det." 

I et dokument, som hun henviser til i sit opslag på Instagram, skriver hun, at når hun ser tilbage, er der mange tegn på lidelsen hos såvel hende selv som sønnen. Ligeledes skriver hun, at hendes psykiater mener, at hun på grund af høj IQ har lært sig selv at leve med ADHD. 

I sit arbejde som ambassadør for ADHD-foreningen, vil hun nu arbejde med at nedbryde tabuet omkring ADHD. Samtidig vil hun være med til at sikre, at alle kan få samme hjælp, som hun og sønnen har fået.

Læs også

Dansk skuespiller afslører stort vægttab: Så meget har jeg tabt mig

Ønsker du at læse hele hendes fortælling, kan det gøres her

 

Dagens Gossip