Dansk skuespiller afslører stort vægttab: Så meget har jeg tabt mig

Arkivfoto: Shutterstock.com

Et idiotisk projekt kaldte han det selv, da han gik i gang.

Et idiotisk projekt kaldte skuespilleren Esben Dalgaard det selv, da han den 1. december gik i gang med at tabe sig. December er nemlig en måned med mange fristelser, og normalt er det først omkring den 1. januar, at mange danskere beslutter sig at gøre noget ved de ekstra kilo.

Læs også

Robert Hansen overrasker kæresten

Men nu viser det sig, at projektet slet ikke var så dumt. I DR-programmet Morgentræning fortæller han til værten Rikke Hørlykke, at der nu er ret meget mindre at bære rundt end der var i december. Der er nemlig røget hele 19 kilo siden den 1. december.

Rikke og Esben i studiet til morgentræning. Foto: Morten Darving Schlüter.

“Jeg har en cykel, jeg spinner på. Det gør jeg seks gange om ugen. Og så spiser jeg ikke sukker. Det har jeg skåret ud af min kost. Det er de to hovedpointer i min måde at gøre det på,” forklarer han, da Rikke Hørlykke spørger, hvordan det er lykkes at tabe så mange kilo på kort tid. 

Men det er ikke en måde, Esben Dalgaard tænker at leve resten af livet på, slår han fast. 

“Det er ikke en livsstilsændring. Det er ikke en måde at leve på resten af livet. Det er et knæk af den forstørrede vægt, jeg har haft,” tilføjer han.

Startvægt på 114 kilo

Da Esben Dalgaard hoppede på vægten den 1. december, viste den 114,6 kilo. Målet er at komme ned på 85 kilo, fortalte han. På Instagram dokumenterer han ugentligt, hvordan det går. Løbende har han understreget, at “han ikke er specialist”, og derfor har han heller ikke lyst til at komme med en masse gode råd.

Læs også

DR afslører: Dette populære DR-program er på vej til udlandet

 

 

 

Dagens Gossip