Dansk radiovært ramt af tragedie: Nyfødt datter mister livet

Foto: Jacob Nielsen/Ritzau Scanpix

I dag skulle have været én af de lykkeligste dage i den danske radio- og podcastvært Sandie Wests liv. Desværre er dagen endt med en tragedie.

Torsdag blev Sandie Westh og hendes kæreste Mikkel forældre for første gang. Sandie fødte nemlig deres lille datter Vilma i morges. 

Læs også

Lene Beier taler ud: Tragisk drukneulykke i familien

Hvad der skulle have været en af de lykkeligste dage i deres liv, er desværre end helt modsat. Vilma kom til verden ved akut kejsersnit, men desværre overlevede den lille pige ikke. 

Det har Sandie Westh afsløret på både Instagram og Twitter. 

"Jeg fødte ved akut kejsersnit tidligt i morges, og Vilma overlevede ikke," skriver hun i et opslag på Instagram. 

I sit opslag på Instagram skriver hun også, at lille Vilma formentlig afgik ved døden som følge af iltmangel, hvilket fik den lille guldklumps hjerte til at svigte. 

Derudover afslører hun også, at lægerne kæmpede for at redde den lille piges liv. Desværre var der 'ikke noget at gøre', skriver den danske radio- og podcastvært i sit Instagram-opslag. 

Også på Twitter har hun valgt at dele den tragiske nyhed om, at hun og hendes kæreste har mistet deres lille datter. Her fortæller hun også, at hun har brug for at trække sig fra de sociale medier for en stund.

"Min kæreste og jeg er i dyb sorg og chok og vil bruge det næste stykke tid på at bearbejde det. Jeg har ikke yderligere at tilføje," skriver hun i sit opslag på Twitter. 

Læs også

Mette Frederiksen: 'Afslutningen på ramadanen er en vigtig aften'