Dramatisk comeback: Kevin Spacey skal spille 'detektiv der efterforsker uretmæssigt anklaget pædofil'

Foto: Shutterstock

Kevin Spacey, der selv er blevet anklaget for seksuelt misbrug af mindreårige, skal spille en detektiv, der efterforsker en pædofil, der er blevet uretmæssigt anklaget.

Kevin Spacey står overfor et dramatisk comeback til det store lærred. Det sker tre år efter, at der blev fremsat en række anklager om seksuelt misbrug mod ham.

Læs også

Eurovision-vinder fanget på video: Sniffer han coke her?

House of Cards-stjernen skal angiveligt spille en detektiv, der efterforsker en uretmæssigt anklaget pædofil i filmen 'L’uomo che disegnò Dio' (The Man who drew God, red.). Det skriver Daily Mail. 

I filmen kommer han blandt andet til at spille sammen med Vanessa Redgrave. Det er desuden Vanessa Redgraves mand, den anerkendte italienske filminstruktør, Franco Nero, der skal instruere den. 

Det er Kevin Spaces første rolle, efter at hele hans karriere kollapsede som følge af, at flere mindreårige drenge anklagede ham for seksuelt misbrug. 

I filmen spiller Franco Nero en blind kunstner, der er i stand til at male folks nøjagtige fysiske træk ud fra deres stemmer. Men i takt med, at hans berømmelse og popularitet stiger, bliver han uretmæssigt anklaget for seksuelt misbrug. 

Ifølge The Telegraph begynder Spacey at arbejde med filmen snart. Det – som tidligere nævnt – være hans første store filmrolle, siden hans skandale. 

Spacey var en af Hollywoods største stjerner, men blev hovedpersonen i en stor skandale, da Star Trek-skuespiller Anthony Rapp fremsatte anklager om, at han havde seksuelt misbrugt ham, da han var kun 14 år gammel. 

Dette førte til flere andre beskyldninger fra mænd. Der er dog ingen af anklagerne, der nogensinde er kommet for retten. 

Da Anthony Rapp stod frem med anklagerne i 2017, fik det Kevin Spacey til at afsløre, at han er homoseksuel. Han sagde ligeledes, at han ikke kunne huske et sådant møde ned Rapp, men at han undskyldte, hvis beskyldningerne var sande. 

Sidste år sammenlignede han desuden sin kollapsede karriere med coronaviruspandemien. I samme ombæring beklagede han sig over, at han havde mistet flere jobs som følge af beskyldningerne. 

Spacey beskrev sin 'smertefulde' rejse tre år efter, at han blev anklaget for seksuelt misbrug af en række mænd. Her sagde han, at han kunne forholde sig til dem, der havde mistet deres job som følge af pandemien. 

"Jeg tror ikke, at det vil komme som en overraskelse for nogen, når jeg siger, at min verden ændrede sig fuldstændigt i efteråret 2017," sagde han i podcasten Bits & Pretzels. 

"Mit job, mange af mine relationer, min stilling i min egen industri var væk på få timer," fortsatte Spacey. 

Han blev ikke blot fyret fra Netflix-showet 'House Of Cards', men han blev også fjernet fra den færdige film 'All The Money In The World', som blev filmet om med skuespiller Christopher Plummer. 

"Jeg kan ikke lide at fortælle folk, at jeg kan forholde mig til deres situation, fordi jeg synes, det underminerer oplevelsen, som de måske har, som er deres egen unikke og meget personlige oplevelse," sagde Spacey, der ikke har spillet med i en film eller serie siden anklagerne blev fremsat. 

"Men i dette tilfælde føler jeg, at jeg kan forholde mig til, hvordan det føles, at din verden pludselig stoppes," fortsatte han. 

"Og selvom vi måske befandt os i lignende situationer, omend af meget forskellige grunde og omstændigheder, tror jeg stadig, at nogle af de følelsesmæssige kampe er meget ens."

Læs også

Leonardo DiCaprio sender 260 millioner kroner til naturfredningsprojekt

"Og derfor har jeg empati for, hvordan det føles pludselig at få at vide, at du ikke kan gå tilbage på arbejde, eller at du måske mister dit job, og at det er en situation, som du absolut ikke har kontrol over."