Geggo i stor sorg efter dødsfald: 'Du var der altid for mig'

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix

Efter en lang og brav kamp mod kræften, har Geggo måtte tage afsked med sin elskede hund Baby.

'Familien fra Bryggen'-parret Geggo og Cengiz er ramt af stor sorg. Og det er der en god grund til.

Læs også

DR-vært afslører lykkelig nyhed: Er gravid

De har nemlig været nødt til at træffe den svære beslutning at gøre en ende på hunden Babys lidelser. Det har de besluttet sig for at gøre, efter en lang kamp mod kræft. 

Det har Geggo selv afsløret på sin Instagram-profil. 

"11 gode år har vi fulgtes ad gamle tøs, men i dag tog vi beslutningen, og gav dig fred fra kræften, og flere operationer," har hun blandet andet skrevet i det opslag, som hun har delt på sin Instagram-profil. 

Baby har været en del af Geggos liv siden 2010, hvorfor hun altså har haft et langt liv. Desværre er det nu blevet tid til at sige farvel til hende, hvilket Geggo naturligvis er meget berørt af. Det giver hun også udtryk for i sit opslag på Instagram. 

"I hjertet gemt, aldrig glemt. Min Baby. Av den gør ondt, den gør," skriver hun også i teksten til billedet, der viser hende selv, der giver Baby et kys.

 

Geggo, hvis rigtige navn er Stephanie Karma Salvarli, har også delt et billede af Baby på sin story på Instagram.  

"Smukke, dejlige skønne væsen... Sov godt min skat. Av mit hjerte..." har hun skrevet hen over det billede, som hun har delt på sin story. 

Allerede i juni sidste år blev det afsløret, at Baby var ramt af kræft. Det blev afsløret i et afsnit af 'Familien fra Bryggen', der blev sendt på dette tidspunkt.

Læs også

Grevinde Alexandra jubler: Har fået en kæreste

"Vi fandt en lille bule på hendes side. Vi tog hende til dyrlægen og fik det tjekket. Det var cancer, og den skulle fjernes," fortalte hun dengang i ‘Familien fra Bryggen’.