Grevinde Alexandra jubler: Har fået en kæreste

Foto. Nikolai Linares/Ritzau Scanpix.

Grevinde Alexandra har atter formået at finde prinsen på den hvide hest og forhåbentligt personen, hun skal tilbringe resten af sine dage med.

Grevinde Alexandra har atter fundet kærligheden, da hun nu danner par med den 51-årige Nicolai Peitersen, der er en dansk iværksætter. 

Dette fremgik af nogle oplysninger, B.T. var kommet i besiddelse af, som efterfølgende blev bekræftet af Alexandras presserådgiver, Helle Von Wildenrath Løvgreen.

"Det er korrekt, at grevinde Alexandra og Nicolai Petersen har set hinanden gennem et stykke tid, men grevinden har ikke yderligere kommentarer til forholdet," siger hun ifølge B.T.

Læs også

Dette sker, når du sprøjter dine vægge med skyllemiddel

Nicolai Peitersen er kendt for at have stiftet virksomheden Wikifactory og har derfor været bosat i Kina i en årrække. Han kunne dog tilbage i februar bekræfte over for Berlingske, at han havde grublet lidt over, om han burde rykke virksomheden til København - hvilket også endte med at blive den konklusion, han kom frem til.

Beslutningen skulle være blevet truffet med begrundelse af situationen mellem USA og Kina, hvis forhold til hinanden er endt med at blive meget anspændt, hvilket man umiddelbart vil kunne tilskrive Donald Trump og co., men Peitersen turde ikke blive en del af det politiske spil. 

Det betyder dog også, at han ikke længere blot tilbringer tid i Kina, men ligeså i Danmark, og B.T. fortæller således, at Alexandra og Peitersen har mødtes, hvis han har været i Danmark, hvilket han har været i løbet af foråret. 

Det er såmænd heller ikke et spritnyt bekendtskab for parret, da Alexandra har kendt Nicolai Peitersens bror Alexander Peitersen i mange år, men det er altså først nu, hun er kommet helt tæt på Nicolai Peitersen, hvis virksomhed, mener SE og HØR at vide, Alexandra har investeret i. 

"Grevinde Alexandra kan godt lide firmaets meget sociale profil. Og så kan hun trække på sin erfaring fra Hongkong," sagde Helle Von Wildenrath Løvgreen tidligere på året.

Grevinden har tidligere dannet par med Tony Lindkold, PET-agent, men dette forhold endte dog med at afslutte brat, da man hørte, at Lindkold havde fået en dom for ophavsretskrænkelse, fordi han solgte falske designermøbler.

Han lykkedes blandt andet med at sælge 47 styks af Arne Jacobsens Svanen og 56 styks af Ægget, før man fik bagmandspolitiet ind i sagen, hvilket Alexandra ikke længere kunne stå model til, hvorfor hun valgte at afbrude forholdet til Tonly Lindkold promte.

Læs også

DR-vært afslører lykkelig nyhed: Er gravid