Gustav: 5 grunde til at din sixpack ikke vil frem

Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

Den tidligere realitystjerne Gustav Salinas, der i dag er personlig træner, giver fem grunde til, hvorfor din sixpack ikke vil frem.

Rigtig mange har en drøm om at få en sixpack. Mange arbejder også hårdt, men oplever, at resultaterne alligevel udebliver. 

Læs også

Nu reagerer Fyr Og Flamme på nederlag: Vi er lettede

For mange handler det om, at man har svært ved at opnå det sidste med sin træning - og det især på maven. Det skriver Gustav Salinas i et opslag på sin Facebook-profil, hvori han fortæller, at han i sin tid som personlig træner har mødt mange, der har svært ved at komme helt i mål. 

I opslaget fortæller han også, at han selv har gennemgået en større transformation for nylig. Han kan derfor ud fra egne erfaringer fortælle, hvad det kræver, hvis man gerne vil opnå en markeret mave. 

"For nylig har jeg selv gennemgået en større transformation. Jeg har mærket og prøvet af på egen krop hvor meget og hvad, der skal til for at få en markeret mave," skriver 30-årige personlig træner i sit opslag. 

Gustav Salinas har i sit opslag også afsløret, hvad der er de fem hyppigste årsager til, at man ikke kan få de markerede mavemuskler, som man ønsker at opnå. Dem kan du se herunder: 

  • Kost – Du er ikke i kalorieunderskud 

  • Væskeophobning  

  • For meget fokus på cardio fremfor styrketræning 

  • Manglende kontakt til mavemusklerne under mavetræning 

  • Du træner for lidt mave 

Derudover skriver han også, at genetik har meget at sige. Det vil sige, at der er stor forskel på, hvordan ens muskler fremstår. 

Ifølge Gustav Salinas er der nemlig nogen, der har en højere fedtprocent fra naturens side, end andre. Her tilføjer han, at det især er kvinder, der kan opleve dette.

Læs også

Lady Gaga med chokerende afsløring: Blev gravid efter voldtægt

"Husk også, at genetik har meget at sige, når det kommer til hvordan ens muskler fremstår. Nogen (især kvinder) har en højere fedtprocent fra naturens side," skriver han i sit opslag på Facebook.