Harry Potter-stjerne død

Foto: Pixabay

Skuespillerinden, der blandt andet er kendt for sin rolle i 'Harry Potter'-filmene, er afgået ved døden

Den britiske skuespillerinde Helen McCrory er afgået ved døden. Hun blev kun 52 år gammel.

Læs også

Læge advarer mod brugen af engangshandsker

Det har hendes mand, skuespiller Damien Lewis, afsløret i et opslag på Twitter.

"Det er hjerteskærende at annoncere, at efter en heroisk kamp med kræft, er den smukke og majestætiske kvinde Helen McCrory, afgået ved døden. Fredfyldt i hjemmet, omringet af kærlighed fra venner og familie. Hun døde, som hun levede - frygtløst. Vi elsker hende, og ved hvor heldige vi er, at vi har haft hende i vores liv," skriver den 50-årige skuespiller i sit opslag på Twitter.

Damien Lewis fortæller, at den kendte skuespiller inde tabte kampen til kræften. Dog går han ikke dybere ind i hendes sygdomsforløb.

Helen McCrory har spillet store roller i et hav af filmer og tv-serier. Hun er dog i høj grad kendt for at indtage rollen som Narcissa Malfoy, som er mor til Draco Malfoy.

Derudover spillede hun også en stor rolle i den populære tv-serie 'Peaky Blinders', ligesom hun havde en rolle i James Bond-filmen 'Skyfall'.

For blot tre uger siden blev det ellers bekræftet, at hun ville vende tilbage i 'Peaky Blinders', hvor hun skulle have spillet med i den sjette og sidste sæson af den populære tv-serie sammen med skuespillere som Paul Anderson og Cillian Murphy.

Læs også

Tog politimands tjenestepistol: Holdt den dernæst mod betjentens hoved

Den 52-årige skuespillerinde efterlader sig ægtemanden, Damien Lewis, som hun har været gift med siden 2007. Hun efterlader sig også to børn på henholdsvis 13 og 14 år.

 

Dagens Gossip