Hvad skete der med Kanye West? Ny doku-serie på vej til Netflix

Foto: Shutterstock.com

Netflix har angiveligt købt en Kanye West-dokumentar, 21 år undervejs, for 30 millioner dollars.

De flerdelte docuseries, som ikke er navngivet i skrivende stund, vil følge mere end to årtier af Wests liv, med aldrig set før optagelser af rapperen gennem hans musik, mode og politiske karriere, herunder hans korte, men intense, medvirken som præsidentkandidat i 2020.

Læs også

Niklas Landin smider bombe: Efter det stopper jeg på landsholdet

 

Projektet menes at komme fra Clarence 'Coodie' Simmons og Chike Ozah, bedre kendt som Coodie og Chike, musikvideoduoen, der tidligere instruerede og producerede Wests videoer til Jesus Walks (Version 3) og Through the Wire - det skriver Unilad.

Prisen på de 30 millioner dollars blev først rapporteret af Billboard, men en kilde tæt på projektet fortalte Variety dette er ikke et præcist beløb, selv om offentliggørelsen ikke antyde, om det var højere eller lavere.

Coodie og Chike instruerede også ESPN's Benji-dokumentar fra 2012, baseret på livet for high school basketballspilleren Ben Wilson, der døde efter et skyderi, samt musikvideoer til Lupe Fiasco, Erykah Badu og andre kunstnere. De producerede også 2019's A Kid From Coney Island-dokumentar, der skildrer NBA-stjernen Stephon Marburys karriere.

Det vides ikke, om West's igangværende skilsmisse fra Kim Kardashian vil blive medtaget i dokumentarfilmen. Hverken Kim Kardashian eller Kanye West selv, har rigtig forholdt sig til skilsmissen over for pressen, hvilket på mange måder giver god mening, men ikke desto mindre, må det formodes at det syv år lange ægteskab, samt de fire børn det resulterede i, har været en kæmpe del af Wests liv, og derfor bliver svæt at ignorere i en dybtegående dokumentar.

Billboard rapporterede også en anden dokumentarfilm baseret på West fra hans tidligere bodyguard Steve Stanulis, som er blevet pitchet og er 'stadig i diskussioner med flere platforme’.

Selvom der ikke er nogen bekræftet udgivelsesdato for docuseries, forventes den at falde på streamingplatformen senere på året. Netflix har ikke kommenteret.

Læs også

Kunder i chok: Kæmpeøgle invaderer supermarked

 

Dagens Gossip