Kunder i chok: Kæmpeøgle invaderer supermarked

@Mundo_Nomada/Twitter

‘Kæmpefirben ødelægger supermarked' kunne nemt være et plotpunkt i en monsterfilm, men i dette særlige tilfælde er det faktisk en reel beskrivelse af en uventet begivenhed, der udfoldede sig for nylig i Thailand.

Den skræmmende scene udfoldede sig i et 7 Eleven supermarked i Thailand, hvor firbenet besluttede at skabe ravage ved at skalere hylderne, hvilket fik produkter til at sprede sig over gulvet i processen - det skriver Unilad.

Delt af det thailandske rejsebureau Mundo Nomada, viser den vilde video, hvordan det kæmpe firben efter turen rundt på hylderne, endelig falder til ro på øverste hylde, hvor den ser ud over butikken.

Læs også

Ude af årets X Factor: Martin Jensen skifter TV 2 ud med Falck

I et opfølgende tweet forklarede Mundo Nomada, at øglen er et 'ådselæder krybdyr', der almindeligvis findes i Bangkok og andre dele af landet. De skællede dyr spiser ofte ådsler – det rådnende kød af døde dyr – og deres navn bruges tilsyneladende af thailandske folk som en fornærmelse.

Selvom firben ikke er så sjældne, var kunderne i 7 Eleven tydeligvis ikke helt forberedte på, at skulle dele butikken med et kæmpefirben, der ikke tager det store hensyn til de andre kunder.

Heldigvis var der ingen der kom noget til, hverken mennesker eller firben, men en særlig oplevelse må det have været. Ikke så overraskende har klippet da også pådraget sig en hel del opmærksomhed på sociale medier, hvor størstedelen synes at sætte pris på, at de ikke selv er løbet ind i sådan en fætter, når de selv er ude og handle. 

Præcist hvordan det store dyr blev eskorteret ud af butikken, melder historien desværre intet om, men ud kom den nok. Fødevarestyrelsen vil nok ikke sætte pris på at kæmpeøgler kravler rundt på madvarer alt for længe.

Læs også

Chokerende scener: Blev træt af at vente på maden, forsøgte i stedet at dræbe personalet

 

 

Dagens Gossip