Jesper Buch beklager: Derfor har jeg været fraværende

I DR-programmet Løvens Hule er investor Jesper Buch en mand med styr på tingene, der hjælper håbefulde iværksættere. Foto: Michael Bjelke - DR.

Nu forklarer Jesper Buch de aflyste møder og manglende besvarelser.

I DR-programmet Løvens Hule er investor Jesper Buch en mand med styr på tingene. Men på Instagram beklager han nu, at han i de seneste par uger har aflyst møder og ikke besvaret mails. Dog er der en rigtig god grund til den manglende tilstedeværelse.

Læs også

Løvens Hule-investor jubler: Det var ikke forventet

Ligesom mange andre forældre, så har Jesper Buch også ageret skolelærer for hjemsendte børn i den seneste tid. Det fortæller han i en story på Instagram.

“Beklager alle de aflyste møder og manglende besvarelser de seneste uger. Far til tre og nyt fuldtidsjob som skolelærer,” skriver han.

Foto: Instagram @jesperbuch

Jesper Buch har børnene Fie, Olivia og Oscar, som alle tre er hjemsendt lige nu. Derfor har 45-årige Jesper Buch rigeligt at se til. Men der er heldigvis også tid til at hygge sig.

“Fortjent feast” skriver han til videoen, hvor sønnen Oscar får fastfood fra Kentucky Fried Chicken.

“Der er en dreng her, der virkelig har fortjent sin livret til frokost. Late lunch, som vi kalder det. For vi har virkelig givet den gas med lektierne,” fortæller den stolte far.

Største investering i Løvens Hule nogensinde

I forrige afsnit af Løvens Hule blev der skrevet historie i programmet. Det var Jesper Buch, der med en investering på 2.000.000 kr. – mod 23 % af Tøjmærket Basic Apparel, lavede den største investering, en virksomhed har landet i Løvens Hule nogensinde.

“Min største investering i Løvens Hule er en realitet. Er så glad for endeligt at kunne løfte sløret for mit partnerskab med Camilla og Basic Apparel  - En sej powerkvinde fra Esbjerg som designer og producerer optur bæredygtigt tøj til kvinder - unge som gamle,” skrev han på Instagram for en uge siden.

Det kan du læse mere om i denne artikel:

Læs også

Virksomhed lander største investering i Løvens Hule nogensinde

 

 

 

 

 

Dagens Gossip