Kendt filmhest er gået bort

Foto: Stableexpress

Den kendte hest spillede en rolle i den Oscar-nominerede film 'Seabiscuit'.

Hesten Popcorn Deelites, der er en af flere heste, der spillede rollen som Seabiscuit i filmen af samme navn, er død. Den Oscar-nominerede film fik premiere i 2003. Det skriver mediet Bloodhorse.

Læs også

Efterforskere i 'chok' over nye beviser i Maddie-sagen

Den 24-årige vallak, der havde en moderat væddeløbskarriere, er død. Hesten gik bort på gården Old Friends, der er en gård, hvor heste kan 'gå på pension'. Popcorn Deelites havde været på gården siden 2005, hvor han blev pensioneret sammen med sin far, Afternoon Deelites.

Michael Blowen, der er grundlægger og direktør for Old Friends, har bekræftet, at Popcorn Deelites er afgået ved døden torsdag den 20. januar. Dødsårsagen var komplikationer fra kolik, lyder det.

'Pops', der fik en rolle i filmen 'Seabiscuit', fordi han lignede den rigtige Seabiscuit, spillede med i flere scener i filmen. Hesten var blandt andet med i scenen med et intense race mod Triple Crown-vinderen War Admiral.

Da han var færdig med at optage til filmen, vendte han tilbage til væddeløb for ejeren David Hoffman og Pricilla Leon, der begge var med til at pensionere Popcorn Deelites til Old Friends, da hans karriere var slut.

I alt stillede Popcorn Deelites til start ved 58 løb, og formåede at vinde 11 af dem, hvilket førte til en karriereindtjening på $56.880. Det er svarende til cirka 370.000 kroner.

Hall of Fame-jockeyen Gary Stevens, der portrætterede den legendariske rytter George Woolf i Seabiscuit, husker tilbage på den nu afdøde hest med stor glæde.

"Popcorn Deelites var en stjerne i Seabiscuit," sagde Stevens, som nu er analytiker for Fox Sports.

"Han var mit foretrukne valg i alle de store scener. Han vandt ikke kun rigtige løb flere gange, men han vandt det berømte matchrace med Seabiscuit. Han var venlig, hurtig og en god ven, der levede sit liv på Old Friends i folden ved siden af min anden ven, Silver Charm. RIP, Popcorn" tilføjede han.

"Pops' Hollywood-historie gjorde ham selvfølgelig til en enorm fanfavorit," lød det fra Michael Blowen.

Læs også

Kvinde hævder, at hun er 'så lækker', at mænd ikke vil lade hende være: Nu vil hun hyre bodyguard

"Men det, der virkelig vandt folk over, var hans varme personlighed og venlige opførsel. Fans forgudede ham, og han forgudede fansene. Han vil blive meget savnet her på gården, men jeg er sikker på, at hans gamle ven, Special Ring, vil savne ham mest."

 

Dagens Gossip