Lasse Rimmer og konen træffer 'svær, men nødvendig' beslutning

Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix.

Lasse Rimmer og hans kone, Line Hoffmeyer, har været nødt til at træffe en 'svær, men nødvendig' beslutning.

Efter at have været i fertilitetsbehandling i mere end et år, i et forsøg på at få deres første fælles barn, har 28-årige Line Hoffmeyer og 49-årige Lasse Rimmer besluttet sig for at sætte behandlingen i bero.

Læs også

Ville tage billede af sig selv: Nu er video af, at hun konfronterer grinende mænd gået viralt

Det har Line Hoffmeyer selv afsløret i et opslag, hun har delt på sin Instagram-profil. 

"Der er nogle ydre omstændigheder, som vi ikke er herre over, der længe har lagt pres på både Lasse og mig," skriver hun i sit opslag, hvori hun også fortæller, at det ikke er sat permanent i bero, men derimod blot for en stund. 

"Jeg kan mærke det på både humøret og kroppen, så situationen er simpelthen bare den, at hvor end jeg gerne vil være mor, er tiden lige nu ikke til at lægge yderligere pres på min krop, eller vores familie," skriver den 28-årige blogger også i teksten. 

Derudover skriver hun også, at det har været en 'svær, men nødvendig' beslutning, som hun og manden Lasse Rimmer har været nødt til at træffe. 

I starten af maj sidste år delte Line Hoffmeyer nyheden om, at hun og Lasse Rimmer havde besluttet at starte i fertilitetsbehandling, efter at have forsøgt at blive gravide i tre år – desværre uden succes.

 

For en stund er det hele dog blevet sat i bero. Det har ikke været nemt, men ifølge bloggeren er det den rette beslutning på nuværende tidspunkt. 

I sit opslag gør hun det dog også klart, at 'det ikke betyder noget som helst definitivt'. Hun forventer nemlig, at de på sigt vil kunne genoptage det, selvom hun er velvidende om, at hendes 'biologiske ur ikke er deres ven'.

Læs også

Molly Egelind afslører babynyheder

Lasse Rimmer har i forvejen to børn fra sit tidligere forhold, som Line er bonusmor for i dag. De to blev gift i august 2019.