Medlemmer af den berygtede Levakovic-familie tager danske efternavne

Foto: Olufson Jonas/Ritzau Scanpix

Flere medlemmer af den berygtede Levakovic-familie har valgt at skifte deres berygtede efternavn ud med et mildere dansk et af slagsen.

Der er efterhånden ikke en eneste person i Danmark, der ikke har stiftet bekendtskab med familien Levakovic på den ene eller anden måde.

De fleste har læst om familien i de danske medier, men mange danskere er også stødt på dem i hverdagen, hvor de har gjort forretninger med dem eller måske lejet en bolig til dem.

Læs også

Mange tusinde danske bankkunder skal betale

Lige netop det sidstnævnte er dog ikke så let at komme til, når man har efternavnet Levakovic, eftersom at det er forbundet med kriminalitet.

En stor del af familien Levakovic der er bosat i Danmark har derfor valgt at gøre noget ved det, og de har derfor skiftet navn til et pæredansk efternavn.

For eftertiden vil du ikke længere skulle lede efter Angelo Levakovic i telefonbogen, hvis du ønsker at få fat på ham, i stedet skal du slå op under navnet Angelo Christiansen.

Disse navne her de skiftet til

Ifølge Ekstra Bladet er Angelo Christiansen langt fra den eneste fra den berygtede familie, der har valgt at skifte sit efternavn.

Mens Angelo har valgt efternavnet Christiansen, så har hans bror, søster og to mostre også valgt at skifte til mere danskklingende navne. Det fortæller Ekstra Bladet.

Læs også

Efternavne

Silvia Levakovic har således skiftet sit navn til Silvia Winther, mens hendes søster Monika Petrovic har skiftet navn hele to gange. Nu hedder hun Monika Hansen.

Broderen til Angelo har også skiftet navn, og det berygtede Levakovic-efternavn er nu blevet erstattet af det danske efternavn Lorenzen.

Det sidste medlem der har skiftet navn er Cinoni Levakovic. Hun har valgt at tage navnet Chanel Sommer.

Ifølge Ekstra Bladet er det meget let at skifte navn i Danmark. Det koster kun 500 kroner, og kan gøres inde på borger.dk.

Læs også

Politiet fandt efterlyst dansker sært sted: “Han sad der ikke, fordi det er et sjovt sted at sidde”

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip