Nedtur for Keld og Hilda: Det har kostet

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix.

Det har ikke været helt godt, erkender Hilda Heick.

2020 bød på noget af en oplevelse for Hilda Heick. Hun deltog i TV 2-programmet Vild med dans, hvor hun viste, at man sagtens kan deltage i en dansekonkurrence, selvom konkurrenterne er væsentligt yngre. Sammen med dansepartneren Michael Olesen imponerede hun både seere og dommere i Vild med dans.

Læs også

Szhirley vil corona-kilone til livs: Så meget har hun taget på

Derudover fik hun også overbevist Keld om glæden ved at danse. Selvom parret har været gift i over 50 år, så er det først nu, at det er lykkes Hilda at få overtalt Keld til at gå til dans. De to starter sammen til danseundervisning hos Karina Frimodt, der også er en del af Vild med dans-familien.  

Trods danseglæde har det seneste år også budt på udfordringer. Coronakrisen har ramt parret, der blandt andet lever af at tage ud at optræde, hårdt. Det skriver Ekstra Bladet.

"Vi skal nok klare den"

Det netop offentliggjorte regnskab i Heick Music viser, at der har været en nedgang. I perioden fra 1. oktober 2019 til 30. september 2020 havde parret en bruttofortjeneste - indtægter fraregnet en række udgifter som varekøb - på 155.997 kroner. I de 12 måneder inden lød beløbet på 729.934 kroner.

Selvom det har kostet, så understreger parret, at de nok skal klare den. 

“Vi har klaret det, fordi vi i tidernes morgen var så fornuftige at starte en pensionsopsparing, som vi har kørt på,” fortæller Hilda Heick til Ekstra Bladet.

Hun lægger ikke skjul på, at de glæder sig til, at de igen kan komme ud på scenerne rundt om i landet. Keld har optrådt på diverse scener i 60 år og Hilda i 40 år. Det giver tilsammen et 100 års jubilæum, der skulle være fejret i januar. 

“Vi glæder os helt vildt til at møde publikum og få lov til at synge,” slår Hilda Heick fast.

Læs også

Peter Ingemann afslører nyt projekt: "Den får fuld gas"

 

 

 

Dagens Gossip