Peter Ingemann afslører nyt projekt: "Den får fuld gas"

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Det kommer ikke til at gå stille af sig, lover Peter Ingemann.

At Peter Ingemann er en mand med fart på, er der vist ingen tvivl om. Den 47-årige TV 2-vært afslører på Instagram, at han lige nu er i gang med et nyt projekt.

Læs også

Morten Ankerdal vågnede op til stor overraskelse: “Blev bogstaveligt talt taget på sengen”

“Er i gang med at skrive en ny bog. En semi-autentisk bog (mere autentisk end semi) om familie-bodegaen, “Den Gyldne Hest” i Silkeborg og dens herlige klientel,” skriver han og uddyber, at hvis alt går vel, så udkommer bogen til jul. Det bliver en anderledes julekalender, forklarer han. 

“Det bliver en brun bodega jule-kalender uden nisser og trolde, men med masser af sex og sprut og hessian....Nu må vi se om der er interesse for den. Den får i hvert fald fuld gas, jeg hygger mig voldsomt og det overrasker mig, hvor lidt jeg egentlig behøver at digte,” skriver han muntert i opslaget på Instagram. 

“Du skriver skidegodt”

Tilbage i 2019 lukkede værsthuset Den Gyldne Hest i Silkeborg, som i 50 år langede øl over disken. Et ‘legendarisk’ sted bliver det beskrevet som, og der er også mange af Peter Ingemanns følgere på Instagram, der glæder sig til at læse bogen om den brune bodega. 

“Jeg skal helt sikkert læse din kommende bog.”

“Glæder mig til at læse den OG grine højt.”

“Den vil jeg glæde mig til. Du skriver skidegodt.”

“Jeg ønsker dig held og lykke med skriveriet og håber det også bliver en lydbog, som du selv har indtalt. Det er noget stærkt i at høre det fra hestens egen mule.”

“Den skal jeg selvfølgelig have føjet til samlingen.”

Sådan lyder nogle af reaktionerne ovenpå nyheden om en kommende bog fra Peter Ingemann. 

Du kan se hans opslag herunder:

Foto: Instagram @Ingemannpeter

 

Læs også

Nu bliver forbud forlænget: “Går med livrem og seler”

 

 

 

Dagens Gossip