Ole Henriksen sælger boligen: Kræver det helt store checkhæfte

Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix

Ole Henriksen og manden Laurence Roberts sælger nu boligen gennem mange år.

Ole Henriksen har i næsten 30 år været bosat i det mondæne Hollywood Hills sammen med sin mand Laurence Roberts. 28 år for at være helt præcis. Det er naturligvis en del år, og nu er det også slut.

Parret har nemlig valgt at sætte boligen til salg. Og hvis du nu tænker at det da kunne være meget sjovt at overtage boligen, så husk det helt store checkhæfte til forhandlingerne.

Læs også

Ny ulykke i forlystelsespark: 3 kvæstede

Ole og Laurence forlanger nemlig intet mindre end 40 millioner danske kroner for at afgive boligen. Dog er villaen sat til salg i amerikanske dollars, hvorfor prisen i dollars er 5.150.000. Det bekræfter Ole Henriksen over for B.T.

Årsagen til salget er, at parret har købt en luksus-lejlighed i det famøse højhus-kvarter på  Wilshire Boulevard - ikke langt fra det nuværende hjem i Hollywood Hills.

For de 40 millioner kroner får du da også lidt mere end en skurvogn. Boligen byder således på 317 m2, fire soveværelser, to walk-in closets, tre badeværelser, en stor forhave, garage og en terrasse i flere etager.

Den øverste del af terrassen indeholder også en pavillion, hvor man kan sidde og betragte Los Angeles' skyline, mens solen går ned over byen.

»Vi har været utrolig glade for vores hjem gennem over 20 år, men nu er tiden inde til at rykke til noget nyt. Selvom vores nye lejlighed nærmest er større end huset, er der noget mindre arbejde ved at have en lejlighed,« siger Ole Henriksen, der fyldte 70 år i 2021.

Ole Henriksen og Laurence Roberts har udover lejligheden i L.A. også en lejlighed i to etager i midten af København. Den købte de tilbage i 2018, da parret også elsker at være i Danmark af og til.

»Vi er så glade for at have det bedste fra begge verdener,« siger Ole Henriksen.

Læs også

En stor dag: Nu bliver historisk beløb udbetalt

 

Dagens Gossip