Robert Hansen på afvænning: 'Jeg er stolt af mig selv'

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix.

Skuespiller Robert Hansen har afsløret, at han flyttet bopælen til et behandlingssted, hvilket skal være hans hjem de næste tre måneder

Robert Hansen har truffet en beslutning om at ændre sit liv. Han har nemlig truffet en beslutning om at begynde på afvænning.

Læs også

Efter farvel til 'Natholdet': Det skal Anders Breinholt nu

De næste tre måneder af hans liv skal han tilbringe på et behandlingssted, hvor han gennem et intenst forløb, der skal hjælpe ham videre. Da der er tale om døgnbehandling, kommer han til at bo på stedet.

"Der er blevet lagt et skema og en individuel plan efter vores samtaler om, hvad jeg har brug for hjælp til. Der har jeg valgt at smide alle parader, for det kræver, at man indrømmer en masse ting," siger Robert Hansen til SE og HØR.

Opholdet kommer til at bestå af flere forskellige elementer, hvorfor skuespilleren kommer til at modtage både psykologsamtaler, være en del af gruppeterapi m.m. Formålet med det forløbet er, at han skal arbejde med sig selv.

I den første del af forløbet, kommer han til at være afskåret fra omverdenen. Han må nemlig ikke få besøg af hverken familie eller venner. Til SE og HØR fortæller han dog, at det senere i forløbet bliver tilladt for ham at tage hjem for at besøge sin familie.

Han lægger ikke skjul på, at han føler, at han er det helt rette sted, og det er en god beslutning, han har truffet sig selv. Han lægger heller ikke skjul på, at han er stolt af, at han har truffet beslutningen om at gå i behandling og få den hjælp, han har brug for.

Læs også

Startede i august: Nu dropper prins Felix ud

"Jeg er det rigtige sted, og jeg er spændt, glad og stolt af mig selv. Jeg har set i øjnene, at jeg har brug for hjælp, og det er ikke noget tabu. Nu er jeg her i tre måneder og krænger sjælen ud," fortæller den 41-årige skuespiller.