Sinead O'Connor om Prince: 'Voldelig kvindemishandler'

Foto: Shutterstock.com

Prince var måske en verdenshistoriens mest anerkendt musikere, men Sinead O'Connor har i en ny bog, skrevet om en påstået mørkere side af den elskede kunstner.

Der er ingen tvivl om, at Prince havde en af de mest varige og succesfulde karrierer af enhver pop kunstner. Med en karriere, der spænder over flere årtier og 150 millioner solgte plader på verdensplan. Derfor var sorgen også enorm hos rigtig mange mennesker, da popikonet døde i 2016.

Og hvis du selv er stor fan af den afdøde popstjerne, er dette næppe en historie du vil bryde dig om.

Læs også

Syv personer sigtet for drab på Diego Maradona

Hvis der er noget de sidste år har lært os, er det, at selv de største helte kan have en forfærdelig skyggeside. Efter Metoo bevægelsen gjorde sit indtog, er en lang liste af kendisser blevet stillet offentligt til ansvar for deres påståede handlinger, og nu synes den legendariske Prince at være den næste i køen.

Sinead O'Connor har nemlig hævdet, at der var en grim side til kunstneren. I hendes kommende bog, hendes erindringer, med titlen Rememberings,  deler O'Connor sine oplevelser i mødet med Prince.

Som et eksempel på den kommende erindringsbog afslørede The New York Times detaljer om O'Connors oplevelse af at møde Prince. Efter at hun genindspillede Prince's ‘Nothing Compares 2 U’ i 1990, inviterede Prince sangeren til sit palæ. På dette tidspunkt var O'Connor en stor og yderst anerkendt kunstner.

Desværre fortæller O'Connor, at mødet med Prince var dybt ubehageligt. Faktisk i sådan en grad, at hun i sin bog kalder Prince for en "voldelig misbruger af kvinder,”

The New York Times har givet et indblik i hvad den kommende bog vil byde på:

“Hun skriver, at Prince kaldte hende til hans makabre Hollywood palæ, revsede hende for at bande i interviews, tvang sin butler til at servere O’Connor suppe selvom hun gentagne gange nægtede det, og sødt foreslog en pude kamp, kun for at dunke hende med noget hårdt, han havde lagt ind i sit pudebetræk,”

Det er uklart, hvad der præcist var blevet lagt ind i puden, men det lader til, at O'Connor straks besluttede sig for at forlade palæet, men hændelsen endte angiveligt ikke der.

Mediet fortsatte med at bemærke:

“Da hun flygtede til fods midt om natten, skriver hun, at han forfulgte hende med sin bil, sprang ud og jagtede hende rundt på motorvejen,”

O'Connor har bemærket, 'Du er nødt til at være vanvittigt for at være en musiker. Men der er forskel på at være skør og at være voldelig kvindemishandler.' Og hun mener altså at det sidste gør sig gældende for den afdøde popstjerne.

Med hensyn til O'Connors største hit-sang, der er skrevet af en kunstner, som hun havde en ubehagelig oplevelse med, har hun hævdet, at hun føler, at den tilhører hende nu og hævder: 'Så vidt jeg ved, er det min sang nu’

Læs også

Prins Harry: Valgte alkohol og stoffer efter morens død

The New York Times korte indblik i bogen, vil uden tvivl skabe en masse fokus på den, og baseret bare den meget korte del af bogen som mediet offentliggjorde, fristes man til at tro, at rigtig mange mennesker skal have sig et eksemplar, når bogen udkommer den 1. juni.