Stor jubel fra Dennis Knudsen: Vi er så klar

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Den landskendte frisør glæder sig til, at han inden længe kan drage mod USA.

En amerikansk kvinde går i øjeblikket rundt med 57-årige Dennis Knudsens søn nummer to i maven. Og ifølge BILLED-BLADET har maven nu en størrelse, der indikerer, at det snart er tid til, at frisørens anden søn kommer til verden.

Læs også

Mascha Vang afslører familieforøgelse

Det forventes, at hans lille søn, der skal have navnet Noah, kommer til verden den 2. juni. Det er i hvert fald på denne dato, at rugemoren er planlagt til at føde den lille dreng ved kejsersnit. 

"Lucas og jeg rejser til USA den 27. maj eller 28. maj for at hente lillebror," fortæller Dennis Knudsen til BILLED-BLADET, hvilket han følger op ved at sige, at han først skal deltage en premiere, inden de kan rejse til USA. 

På trods af, at han først fylder to år den 17. juni, er det ikke første gang, at Dennis Knudsens søn Lucas skal ud på en lang flyvetur. Første gang han fløj distancen mellem USA og Danmark, var i en alder af blot otte dage.

Ifølge kendisfrisøren forstår Lucas endnu ikke helt, at de skal til USA. Ligeledes ved han heller ikke, hvad en lillebror er.  

Lillebror er naturligvis med Dennis Knudsen som biologisk far. Desuden er det samme rugemor, som Dennis Knudsen brugte, da han fik Lucas. Derfor bliver de to drenge brødre.  

"Jeg glæder mig helt vildt. Nu er det også bare SÅ tæt på," fortæller en tydelig begejstret Dennis Knudsen. 

Ydermere fortæller han også, at han allerede har sørget for, at alt i den nye lejlighed står klar til, at lillebror kommer med hjem fra USA.

Læs også

Babys køn skulle afsløres: Far stjal showet med utilgivelig kommentar

Dog har han ikke været ude at shoppe løs, da han allerede har alt udstyr og tøj fra Lucas, som lille Noah derfor kommer til at overtage. Til sidst runder han af med at fortælle, at både han og Lucas er klar til at byde Noah velkommen i deres liv meget snart.