Trist nyhed: Lisbet Dahl sygemeldt

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

I den kommende tid må Cirkusrevyen klare sig uden Lisbet Dahl, der er blevet sygemeldt.

75-årige Lisbet Dahl er blevet sygemeldt, og derfor må Cirkusrevyen klare sig uden hende for en stund.

Læs også

DMI melder ud: Vejrskifte på vej

Det oplyser Cirkusrevyen i en pressemeddelelse, hvori de skriver, at Lisbet Dahl ikke vil være at finde på scenen i omtrent en måneds tid.

Det betyder dog ikke, at revyen ikke fortsat vil blive spillet. Derfor er der stadig mulighed for at opleve Cirkusrevyen i teltet på Bakken.

"Cirkusrevyen må i den næste tid desværre undvære instruktør Lisbet Dahl på scenen. Efter en periode i opstarten på årets Cirkusrevy, hvor hun var nødsaget til at blive hjemme fra forestillinger i flere omgange på grund af en infektion i kroppen, der ikke var coronarelateret, har Lisbet nu fået konstateret stress," skriver Cirkusrevyen i pressemeddelelsen.

"Efter lægens råd skal hun derfor holde sig i ro den næste måneds tid, så hun kan blive klar til sidste etape af Cirkusrevyen 2021, der spiller ind i efteråret," fortsætter de.

Lisbet Dahl er instruktør på Cirkusrevyen, og er derfor en vigtig del af revyen, men har af flere omgange været nødt til at holde sig hjemme i forbindelse med revyens start. Årsagen til dette var, som skrevet i pressemeddelelsen, at hun blev ramt af en infektion i kroppen.

Det har tilsyneladende været en hård periode for den 75-årige instruktør. Derfor har hun måtte lade sig sygemelde med stress for en stund.

Torben 'Træsko' Pedersen, der er direktør og ejer af Cirkusrevyen, udtaler i pressemeddelelsen, at alle ser frem til igen at kunne opleve Lisbet Dahl på scenen. I den kommende tid er det dog vigtigst, at hun passer på sig selv, og at hun får ro til at komme sig, lyder det.

"Det har været en hård periode, og især for Lisbet, der som medvirkende instruktør har lavet en fantastisk revy, men et sygdomsforløb og mange bolde i luften har tæret på hendes kræfter. Derfor skal vi passe på Lisbet og give hende tid til at komme ovenpå igen, og så glæder vi os alle sammen til at se Lisbet på scenen igen," fortæller han.

Læs også

Christopher overrasker: Får nyt job

Der er ikke fastsat en dato for, hvornår Lisbet Dahl igen forventes at være klar til at være en del af den populære revy. Af pressemeddelelsen fremgår det blot, at hun vil være sygemeldt i en måneds tid.